Arena 56

Arena 56

Adresa:

Praha 4, Údolní 212/1

Termín: 8.11.2017 9.11.2017
Vstupné:

56 Kč

8listopad středa 20:00

Žánr: koncertyparty


Ve středu 8. listopadu to za branami Branického pivovaru bude pořádně vřít. Sraz tu totiž budou mít všichni milovníci dobré hudby a nekonečné zábavy. Ti se potkají v rámci mejdanu ARENA 56, který se uskuteční v bývalé sladovně v areálu pivovaru Braník.

O to, že nikdo jen tak nepřestanete lovit ty nejdivočejší party zážitky, se po celou noc budou starat ostřílení DJs, kteří naservírují atraktivní menu složené nejen z funku, nu-disca, elektra a breaků. Za gramofony se postaví DJ Forrest Pine, Akvamen, Noisy Pots, Malalata a Deep Deer. Toto složení zaručuje, že o pořádnou show opravdu nebude nouze a končit se bude až v brzkých ranních hodinách.

Neméně zajímavá pak bude i vizuální stránka akce. Mejdan jako takový si totiž bude hodně hrát s herním prostředním, obrazovými klamy a iluzemi, světly a fantazií. Venkovní části bude dominovat Jäger truck, který bude po celou dobu sloužit nejenom jako bar, ale i jako stage.

Pokud nechcete chybět na jedné z nejzásadnějších akcí letošního podzimu, dorazte ve středu 8. listopadu na nezapomenutelný mejdan ARENA 56 do areálu Branického pivovaru. Party startuje už v 19:30.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Arena 56

Villa Seven HillsPraha (856 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.4 km)

Union Hotel PraguePraha (4.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.3 km)