Na dech

Na dech

Adresa:

Praha 11, Malenická 1784

Termín: 6.11.2017
Vstupné:

90/50 Kč

6listopad pondělí 19:00

Žánr: ostatní akcetanectaneční


Kolikrát za den si uvědomíte, že dýcháte? To byla zásadní otázka, kterou si náctileté publikum vyslechlo před premiérou profesionálního tanečního představení s názvem Na dech a postupně si na ni odpovídalo.

Inscenace v režii Hany Strejčkové je poučná, avšak není nudnou přednáškou, ale energií naditou podívanou, mnohdy i zábavnou. Velmi srozumitelnou a atraktivní formou – tancem – jsou mladému publiku předkládány minipříběhy, související s dechem. Na začátku je to například dech jedince, pak dech skupiny, dech v plicích, dech v emoci a ve vzteku, dech jako zadýchání se a mnoho dalších „dechových“ situací, jejichž společným pojítkem je tanec.

Na scéně se tančí styly street dance, jako jsou hip hop, free style, break dance a další. Špičkovým tanečníkům přímo „pod nohy“ hraje DJ (DJ Buldog) a dění na jevišti doplňují animované projekce (Vojta Kočí).

Představení Na dech se při premiéře těšilo potlesku téměř od počátku, mladé publikum se nechalo strhnout rytmem a podporovalo čtyři tanečníky (Libuška Tsukahara, Pavel Fafelos Pešík, Luboš Balog, Peter Dvořák). Závěr pak patřil taneční dílně, jednoduchou choreografii ve stylu break dance se učil plný sál školáků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 11 Akce v MČ Praha 11

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Na dech

Top Hotel PrahaPraha (1 860 metrů)

Residence TrafickPraha (4.3 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.2 km)