This is home

This is home

Adresa:

Praha 8, Prvního pluku 2

Termín: 18.10.2017 19.10.2017
Vstupné:

120

18říj - 19říj celý den

Žánr: film


V půlce října přesněji ve středu 18.10. ožije Praha freeskiingem. Tým značky Factions Skis doveze svůj premiérovej celovečerní film, kterej vyfasoval jméno „This Is Home“.

Nejen fanoušci newschool lyžování si dají dostaveníčko v novém prostoru Kasáren Karlín, který funguje teprve krátce a to jako multikulturní centrum. A na co se můžeme hlavně těšit? No, přece na pořádnej lyžařskej filmovej nářez!

Kluci z Factions Skis se dostali do podvědomí díky úspěšný videosérii The Faction Collective. Samozřejmě, že to chtěli posunout o level dál a výsledkem je jejich první film. Hlavní filmař a režisér Francouz Etienne Mérel cestoval s týmovými jezdci do jejich domácích středisek a resortů, kde lyžařsky vyrůstali. Díky tomu se podíváme do míst jako Jyväskylä a Kuopio ve Finsku, nevynecháme Francii a La Clusaz, ve švýcarských Alpách zase navštívíme Zermatt nebo Verbier a samozřejmě se také přesuneme za oceán do Státu.

Pro nás jako český fanoušky je ale nejdůležitější a zásadní, že se ve filmu jako jeden z jezdců předvede náš Daniel Hanka, kterej nás vezme společně s dalšíma parťákama z týmu na Deštnou v Orlických horách! Vůbec poprvé se tak českej rider objeví ve světovým freeski filmu! Kromě Dana se můžeme těšit na plno dalších velikánů.

Například francouzská legenda Candide Thovex, která nepotřebuje další komentář, pořádný prašanový lajny nám naservíruje taky Sam Anthamatten nebo Johnny Collinson. Nechybí štylař z USA Adam Delorme nebo finská parková raketa Antti Ollila. Některý z jezdců se objeví také osobně v Praze, takže určitě s nimi budete moci pokecat nebo si odnést autogram na památku. Kromě filmu se samozřejmě můžete těšit na tradičně rozjetej mejdan až do ranních hodin. Gramce bude krotit známý DJ Akvamen a Smack.

Teď už nezbývá nic jinýho než si zajistit lístek. Ten sežene za 120Kč v předprodeji sítě Tootoot nebo na místě za 150 Kč. Počet lupenů je ale omezený, tak určitě neztrácejte čas! 18. října zkrátka Kasárny Karlín zažijí nefalšovaný freeski peklo a u toho nesmíš chybět!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce This is home

Žižkovská televizní věžPraha (1 163 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 314 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 379 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 143 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 159 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (930 m)