Dobrá volba - benefiční koncerty pro Diakonii Praha

Adresa:

Praha 2, Vlachova 1502/20

Termín: 21.10.2017

21říjen sobota 14:00

Žánr: koncertyfolkklasikajazzblues


Nevíte koho volit? Zdá se vám, že i o letošních parlamentních volbách budete hlasovat pro “menší zlo”? Jste z toho smutní? V tom případě právě na Vás míří nabídka Diakonie Praha. Koho volit v parlamentních volbách 21.10. Vám sice neporadíme, přichystali jsme ale ​pro Vás akci, při které nemůžete zvolit špatně!

Jak na to? 21.10.2017 se v sálu evangelického farního sboru na Vinohradech (Korunní 60) uskuteční série koncertů různých žánrů. Stačí zvolit, jestli Vám více vyhovuje klasika, jazz, folk nebo blues, zakoupit lístek a vyrazit.

Během odpoledne a večera uslyšíte Jaroslava Hutku, česko-britského bluesmana Justina Lavashe, jazzový kvintet Noční optika, varhanní recitál Jiřiny Marešové-Dvořákové či komorní trio Trigonum musicum. Výtěžek z benefičního pásma koncertů bude využit na zakoupení speciálního mikrobusu pro vozíčkáře a lidi s jinými handicapy, kteří jsou klienty Diakonie Praha.

"Jsem teď ve Skotsku, ale vrátím se do Prahy a moc se těším na koncert pro Diakonii," říká jeden z účinkujících Justin Lavash. "Doufám, že se tam uvidíme v hojném počtu."

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dobrá volba -...

Volcano Spa HotelPraha (2.5 km)

Villa St. TropezPraha (3.9 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (4.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.9 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.9 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (7.8 km)