Festival Storytelling

Adresa:

Praha 7, U Akademie 11

Termín: 7.10.2017

7říjen sobota 10:00

Žánr: divadlo


V sobotu 7. října 2017 se v pražské kavárně Café Lajka uskuteční 4. ročník festivalu Storytelling! 2017 s ústředním tématem Doma. Je vaše doma v maringotce na cestách, v rodinném domě s deseti dětmi a dvaceti psy nebo ve víru nočního velkoměsta?

O hledání a nalézání svého doma budou na Festivalu Storytelling! 2017 vyprávět profesionální vypravěči ze souboru Slovosledi, Anatol Svahilec autor velmi expresivně a teatrálně zpracovaných příběhů, a hlavně zahraniční host, břitce vtipná i křehce dojemná vypravěčka Soula Notos. Ta ve své one woman show láme hranice mezi storytellingem a stand-up comedy a podává téma svého vyrůstání v řecké rodině v Nizozemsku s obrovskou dávkou nadhledu a ironie.

Chcete si nechat vyprávět příběh podle Vašich představ? V Jukeboxu posluchače čeká vyprávění příběhů na přání, příběhů prastarých i autorských, dojemných i zábavných, sebeironických i zenových. Nebude chybět ani dávka slam poetry. Všechny příběhy spojuje jediné téma – doma a hledání svého místa pod sluncem. „Návštěvníky Festivalu Storytelling! 2017 čeká večer plný příběhů, který otevře brány fantazie. Storytelling je návrat a znovuobjevování hluboce zakořeněné tradice vyprávění. Je to ta nejpřirozenější lidská činnost i umění zároveň. Festival Storytelling! 2017 je zároveň vrcholem české vypravěčské scény. Příběhy posluchače chytí u srdce, budete se smát, rozjímat i přemýšlet a to vše v příjemných prostorách Café Lajka, kam všechny tímto zveme,“ říká ředitelka Spolku Storytelling Barbora Schneiderová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

28březen čtvrtek 18:00

28březen čtvrtek 19:00

Jezinky a bezinky

, Václavské nám. 56 Divadlo

28březen čtvrtek 19:00

28březen čtvrtek 19:00

Labutí jezero

, Na Příkopě 31 Divadlo

Ubytování v okolí akce Festival Storytelling

Výstaviště HolešovicePraha (584 metrů)

Vila LannaPraha (1 239 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 571 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 702 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 726 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (2.3 km)