Abrasive Wheels (UK) / Vagabonds 77 (GR)

Abrasive Wheels (UK) / Vagabonds 77 (GR)

Adresa:

Praha 6, Chaloupeckého 7

Termín: 18.10.2017
Vstupné:

240

18říjen středa 19:30

Žánr: koncertyrockpunk


Ač se to zdá skoro nemožné, stále se daří najít punkové legendy, které v Praze ještě nehrály. Pro tentokrát jdou na řadu pánové z Leedsu ABRASIVE WHEELS, kapela, jako ostatně mnohé anglické ze 70-80tých let, která zazářila mocným plamenem, ale na poměrně krátkou dobu (76-84).

Ovšem zanechala za sebou velmi silnou stopu, jenž ovlivnila mnohé další. V roce 2003 naštěstí došlo k úspěšnému re-unionu a tak, konečně v roce 2017, je máme v Čechách. Punk rock s tak mocnými refrény, že by vykouzlily široký úsměv na tváři i mrtvole. Melodická nakládačka s kousavostí hard coru. Ta typická anglická nálehavost z dob ranného punku. Jako když vám parní válec rozmašíruje prsty u nohou a vy si přejete, aby přes ně ještě zacouval.

Ten nášup zkrátka chcete. Zakládající člen Phil "Shonna" Rzonca přivede svou smečku hladových britských vlků 18.října na Sedmičku a my zjistíme na vlastní kůži, jak to vypadá, When the Punks Go Marching In! Rychle a bez okolků. Řecká street punková úderka VAGABONDS 77 nenechá jedny ponožky nesrolovaný. Pěti hlavá přísně melodická parta z Atén zahřeje pekelný kotel se vší parádou. Punk rock, Oi i Rock´n´Roll namaštěnej na jeden chleba a to z obou stran. Ne, ani při předkapele si neoddychnete. Slibujeme dozlatova vypečenej večírek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Abrasive Wheels (UK) /...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (399 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 006 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 696 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 188 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 249 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (948 m)