Improvizační festival Zpatra

Adresa:

Praha 3, Náměstí barikád 1

Termín: 19.10.2017 21.10.2017

19říj - 21říj celý den

Žánr: festivalyimprovizace workshop

Umělci: Ester Kočičková


Třídenní festival Zpatra, který je určen všem příznivcům improvizačního divadla i široké veřejnosti, se uskuteční v pražském Žižkostele. Od čtvrtka 19. do soboty 21. října se návštěvníci seznámí s mnoha improvizačními styly. Zhlédnou představení těch nejlepších improvizátorů z tuzemska i ze zahraničí a na výběr dostanou pestrou nabídku improvizačních workshopů.

Druhý ročník improvizačního festivalu Zpatra má motto „Co se ti honí hlavou?“. Odpověď na tuto otázku budou hledat účastníci čtvrteční konference, která předchází hlavnímu programu. Vystoupí na ní například populární improvizátor Láďa Karda, který momentálně zkoumá možnosti improvizace na pražské DAMU. Pátek a sobota patří hlavnímu programu a workshopům. Mezi účinkujícími se objeví například Ester Kočičková, Simona Babčáková, z Chicaga přicestuje Jonathan Pitts, z Varšavy originální hudebně improvizátorské uskupení Backspace a s novou performancí Blind Dates se představí Jim Libby s Michaelem Smulikem z Vídně.

Ester Kočičková vlastním jménem Renata Pařezová-Divišová je česká zpěvačka, textařka a moderátorka. Pseudonym Ester Kočičková začala používat jako moderátorka Rádia Limonádový Joe. Pro Českou televizi moderovala pořady...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Improvizační festival...

Sportovní centrum OlšankaPraha (636 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 046 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 054 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (870 m)