Seminář sebeobrany pro juniory

Adresa:

Praha 4, Na Pankraci 32

Termín: 16.9.2017
Vstupné:

290

16září sobota 16:00

Žánr: sportsebeobranakurzpro děti


Pro svoje děti chceme pocit bezpečí, které jim vytváříme doma. Co ale když se děti pohybují po ulici? Chodí samy na kroužky, dojíždějí do školy a v dospívajícím věku pak už i chodí samy ven za zábavou? Vaše děti by měly znát a osvojit si základy bezpečného chování, stejně tak jako vědí, že si je třeba před jídlem umýt ruce.

Z těchto důvodů jsme pro vaše děti připravili jednorázový seminář sebeobrany a bezpečného chování. Tento seminář je výsledkem dlouholeté práce s dětmi a je koncipován tak, aby pro ně byl maximálně užitečný, praktický a zároveň zábavný. Seminář bude zaměřen na problém dítě-dospělý (druhým typem je problém dítě-dítě, nebo-li šikana, na kterou se zaměříme jindy) a je vhodný pro děti bez jakýchkoliv předchozích zkušeností.

Co se na semináři naučí? Jak se vyhnout rizikovým situacím. Na co si dát pozor, co dělat, když jej osloví neznámý dospělý na ulici, ptá se na cestu, chce pomoci s taškou apod.Jak tyto rizikové situace řešit, nelze-li se jim vyhnout – co v nich říkat, dělat apod. Pomůžeme vašim dětem rozlišit, kdo je bezpečný dospělý, ke komu se obracet o pomoc, komu lze věřit a komu ne. Praktická sebeobrana na fyzické úrovni, jak se naučit bránit proti fyzicky silnějšímu dospělému. Mimo jiné zažijí spoustu zábavy a na závěr máme připravené překvapení.

Seminář povedou zkušení instruktoři, kteří se práci s dětem věnují dlouhou dobu a vedou pravidelné kurzy. Co s sebou: Sportovní pohodlné oblečení, sálová obuv (nebo mohou cvičit na boso), láhev s pitím, a hlavně dobrou náladu! Cena 290 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Seminář sebeobrany pro...

Union Hotel PraguePraha (796 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (822 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 294 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 337 m)