Kdo si hraje, nezlobí

Adresa:

Praha 8, Glowackého 555

Termín: 10.9.2017
Vstupné:

zdarma

10září neděle 13:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Již pojedenácté připravila radnice Prahy 8 na začátek školního roku akci Kdo si hraje, nezlobí. Uskuteční se v neděli 10. září od 13.00 do 18.00 hodin v areálu hřiště ZŠ Glowackého v Praze 8 – Bohnicích, a jejím hlavním smyslem je prezentace volnočasových sdružení, spolků a sportovních organizací, působících na území městské části Praha 8, dětem školou povinným.

Děti se hravou formou dozvědí o kroužcích, na které se budou moci v novém školním roce přihlásit. Pokud zvládnou dovednostní okruh s řadou zastávek a sportovních disciplín, tak na ně v závěru čeká dárková taška a také špekáček, který si bude možné na místě opéct. Další novinkou je zapojení známých osobností do programu.

Od 14.00 hodin se bude na fotky podepisovat olympionik, badmintonista Petr Koukal, po 15. hodině vystoupí na pódiu veselá kapela Pískomil se vrací, vrcholem odpoledne bude koncert zpěváka Sebastiana od 17.00 hodin, po němž bude následovat autogramiáda. „Touto akcí bychom chtěli zpříjemnit dětem jejich poprázdninový návrat do školy a umožnit jim výběr sportovních kroužků či jiných mimoškolních aktivit,“ uzavírá Jana Solomonová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kdo si hraje, nezlobí

Výstaviště HolešovicePraha (2.5 km)

Vila LannaPraha (3.2 km)

Tyn Yard ResidencePraha (4.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.5 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (4.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.1 km)