Na správné adrese aneb holky z inzerátu

Na správné adrese aneb holky z inzerátu

Adresa:

Praha 4, Branická 411/63

Termín: 27.10.2017
Vstupné:

390

27říjen čtvrtek 19:30

Žánr: divadločinohrakomedie


Odkvétající kabaretní hvězda Georgette pronajímá ve svém pařížském bytě pokoje. A tak spolu na jedné adrese bydlí ještě klavíristka Jeanine, malířka Jacqueline a služebná Marie-Louisa. O tom, že soužití žen takto rozdílných temperamentů není jednoduché, nás přesvědčí hned expozice hry: Všechny obyvatelky bytu se nezávisle na sobě rozhodnou radikálně změnit život a všechny (opět bez vědomí těch ostatních) si podají inzerát.

Majitelka bytu hledá nového nájemce, pianistka žáka, malířka model pro obraz Spartaka a služebná životního partnera. Všechny čtyři inzeráty mají náhodně stejnou značku: P.P.S., která však ka ždá znamená něco jiného. Pak už jen zvoní zvonky u dveří a přicházejí zájemci.

Čtvero mužů nejrůznějšího ražení se sice dostaví na správnou adresu, ale samozřejmě jak to bývá zrovna ve chvíli, kdy není doma správná inzerentka. Nebyla by to snad nejúspěšnější hra známého autora komedií Marca Camolettiho kdyby hned od začátku nezačalo docházet k zásadním nedorozuměním.

Ve Francii nesmírně úspěšná komedie nabízí řadu vtipných situací a dialogů. Jistou pikantnost přitom zvládá s pověstným francouzských šarmem. Hra byla poprvé uvedena v Paříži roku 1966 a hrála se více než tisíckrát. Natočila jí také francouzská televize Anténne 2.

Branické divadlo tuto komedii v režii Jana Noska Nováka má v plánu uvést v březnu 2017. V roli Georgette se můžou diváci těšit na Uršulu Klukovou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

24duben středa 19:00

A do pyžam!

, Sokolovská 191 Divadlo

24duben středa 19:00

24duben středa 19:00

Lovci bobrů

, Václavské nám. 56 Divadlo

Ubytování v okolí akce Na správné adrese aneb...

Villa Seven HillsPraha (948 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (2.6 km)

Union Hotel PraguePraha (3.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (3.6 km)