BE25 - Soundz Czech

BE25 - Soundz Czech

Termín: 25.10.2017
Vstupné:

zdarma

25říjen středa 19:00

Žánr: koncertysoundz czech česká hudba pop rock elektro


I tento rok nabízí ROXY a NoD v rámci narozenin výběr toho nejzajímavějšího, co se momentálně na české hudební scéně děje, pod hlavičkou Soundz Czech. Prostory ROXY a NoD se tradičně propojí a přetaví budovu v Dlouhé v jeden tepající celek. Vyroste tu pět rozdílných pódií, které se otevřou hudebním fanouškům opět zdarma. Pět scén, jedenáct kapel, jeden dům.

Na Hlavní stage v klubu ROXY se tentokrát ukáže Lenka Dusilová & Baromantika. Léta udržená vysoká laťka kvalitní společné tvorby a její interpretace, jíž se nehodlají pustit ani náznakem. Jedno ze jmen, které si konečně můžeme odškrtnout ze seznamu Soundz Czech wish listu. Mikoláš Růžička minulý rok akci moderoval a na pomezí trapnosti a vzrušení jsme zjistili, že na akci ještě ani jednou nehrál. Rovnou jsme potvrdili pro tento rok jeho projekt Piano, kde ukáže svou dream-popovou tvář decentně pokrytou post-rockovým filtrem. O poctivou nálož divně-skvělý muziky se postarají tehdejší punkáči z Letný a novodobí objevitelé české trendy-country písničky Wild Tides. Večer pak zakončí Sifon z WWW se svým solo projektem SIPHON.

Velmi útulný chill out v ROXY zaplní energií brňáci Ette Enaka, kteří k sobě přizvou spřízněnou americkou formaci Wild Arrows. 

Foyer ROXY se i letos promění v unikátní scénu, která ožije více než kdy předtím s electro-popovým duem Fred Madison. O něco hutnější atmosféru pak navodí post-rocková kapela Červen.

NoDu bude opět vládnout Teatro stage. Jako každej rok, ani letos nesmí chybět Zdeněk Lichnovský, tentokrát s alternativně-pop-rockovým projektem Peter Pan Complex. Po nich přijde na řadu Má Vlast současné elektronické scény Himalayan Dalai Lama. Ti se představí v plné zbroji s basou a bicími.

Videogalerie NoD bude místem pro všechny, kteří holdují tanečním live-elektro performances. To odstartují Bratři v podobě nového EP Monster. Vyšvihne se taky letošní objev 1flfsoap. Dva kluci z kapel Ghost Of You a Acute Dose, jejichž cykly se synchronizovaly už dávno, akorát pomocí midi kabelu, dávají dohromady taneční sety s nejasným koncem.

Barák v Dlouhé bude zase plný lidí, zajímavých kapel, projektů, kytarových riffů i elektronický basů. Soundz Czech je už tradičně narozeninovým dárkem pro fanoušky ROXY/NoD. Tento večer bude vše opět na správném místě, zdarma a pro všechny.

Vystupující umělci: 
Lenka Dusilová & Baromantika
Piano
Wild Tides
Sifon Siphon
Himalayan Dalai Lama
Peter Pan Complex
1flfsoap
Ette Enaka 
Fred Madison
Červen
Bratři

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

1duben pondělí 21:00

Tonya Graves Band

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

2duben úterý 21:00

Tonya Graves Band

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

4duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce BE25 - Soundz Czech

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)