Tři mladí hudebníci z Kanady: Megan Nash, Devarrow, OMBS

Tři mladí hudebníci z Kanady: Megan Nash, Devarrow, OMBS

Adresa:

Praha 6, Srbská 2

Termín: 25.9.2017
Vstupné:

170

25září pondělí 19:30

Žánr: koncertyfolkindie


Devarrow, Megan Nash a Owen Meany’s Batting Stance jsou tři mladí hudebníci a autoři písňových textů, kteří v rodné zemi už dosáhli značného úspěchu a nyní se vypravili na evropské turné. V klubu Potrvá všichni tři postupně představí svou tvorbu během devadesátiminutového vystoupení.

Devarrow (Graham Ereaux) prokládá své písně drobnými kompaktními příběhy a zážitky z vystoupení. Tyto texty mají zcela osobitý půvab. Devarrow vypráví o vlastní životní pouti plné hledání sebe sama, úvah a neobyčejných fantazijních světů. Velký úspěch si v poslední době získala například jeho skladba "Little Road":

Megan Nash: Úspěšná a sympatická skladatelka a textařka z jihu Saskatchewanu už byla v Kanadě několikrát nominována na různá hudební ocenění. Její indie folk se důsledně vymyká z průměru a je nevyumělkovaný a originální. Její otevřená, upřímná a občas drsná osobnost si získá snad každého.Nádherným zážitkem je Meganin zpěv, který bez námahy dokáže vyjádřit celou škálu pocitů, dobrým příkladem je třeba píseň Lamp Shade.

Owen Meany’s Batting Stance: Daniel Walker si jako část svého uměleckého pseudonymu zvolil jméno hlavní postavy románu Johna Irwinga Modlitba za Owena Meanyho. Jeho elektrizující, dramatická hra na akustickou kytaru, doplněná perkusemi a basy, je nabitá emocemi. Jedním z hlavních motivů jeho tvorby je naprostá nevypočitatelnost života, podle jeho slov „podobná nevypočitatelné dráze baseballového míčku“.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

23duben úterý 18:00

23duben úterý 19:00

23duben úterý 19:00

Na tahu

, Na Rejdišti 1 Koncert

Ubytování v okolí akce Tři mladí hudebníci z...

Vila LannaPraha (397 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 251 metrů)

ValentinskaPraha (1 501 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 009 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 070 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2 km)