Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábřeží 306

Termín: 30.11.2017
Vstupné:

990

30listopad čtvrtek 20:00

Žánr: koncertypunkfilm


Zveme Vás na koncert Natalie Imbruglia, australské zpěvačky, skladatelky, herečky a modelky, která zavítá 30. listopadu do pražského SaSaZu! Znovu tak budeme mít možnost zažít koncert známé zpěvačky v České republice.

Písně Natalie známe z vysílání snad všech českých rádií. Na nejvyšší příčky hitparád ji katapultoval singl Torn v roku 1997, díky kterému prodala více než sedm milionů kusů debutu Left of the Middle. Stačí si vzpomenout na řadu dalších strhujících hitů jako například Big Mistake, Smoke, That Day, Wrong Impression, Shiver a také skvělé aktuální cover verze mužských mužských umělců vydané na albu Male (2015) aranžované a zpracované žensky, elegantně a s velkým nadhledem do stylových akustických verzí (například Instant Crush od Daft Punk, Cannonball Damiena Ricea, Friday I´m in Love od The Cure nebo Only Love Can Break Your Heart Neila Younga).

Natalie Imbruglia doposud vydala pět řadových alb a jednu výběrovku singlů. Je známá svou pracovitostí v různých uměleckých oblastech. V mládí nastartovala svou hereckou kariéru v seriálu Neighbours, později hrála v několika filmech (Johnny English, Underdogs ad.). Díky působivému vzhledu byla v televizních reklamách tváří známé kosmetické značky. Kromě umění se věnuje charitě, je označovaná za aktivní filantropku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Natalie Imbruglia

Výstaviště HolešovicePraha (1 208 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 886 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 954 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 760 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 979 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (787 m)