The Impro Big Band

The Impro Big Band

Termín: 8.10.2017
Vstupné:

150 – 200

8říjen neděle 19:30

Žánr: divadloShow


Sound painting je znakový jazyk, který se využívá k vytváření zcela improvizovaných scén v reálném čase a který kombinuje různé umělecké disciplíny. „Dirigent“ má k dispozici různé znaky, kterými řídí skupinu umělců, a jejichž prostřednictvím vytváří a skládá příběh.

Tuto improvizační techniku vytvořil Walter Thompson a následně ji rozšířil po celém světě. The Impro Big Band show později vznikla upravením původního Thompsonova formátu a s velkým úspěchem byla uvedena v Mexiku, na ostrově Reunion, v Portoriku, ve Španělsku a na mnoha dalších místech. The Impro Big Band si hraje s různými uměleckými formami (herectvím, hudbou, poezií, tancem atd.) a pod vedením „dirigenta“ vytváří neopakovatelnou improvizační show.

V říjnu 2017 tuto show v Praze představí improvizátor a učitel techniky sound painting – Omar Argentino Galvan. Několik dní povede workshop sound paintingu pro místní improvizační skupinu Improvariace, který bude zakončen prvním živým vystoupením Impro Big Bandu v České republice.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Impro Big Band

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)