Tata Bojs – Futuretro 2017

Tata Bojs – Futuretro 2017

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 6.12.2017
Vstupné:

490

6prosinec čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyRockPop

Umělci: Tata bojs


Kapela Tata Bojs nachystala na listopad a prosinec 2017 celkem sedm unikátních koncertů, na nichž kompletně přehraje své přelomové album Futuretro. V Praze vystoupí na třech koncertech. První z nich se uskuteční 29. listopadu v Paláci Akropolis. Další šance pro fanoušky budou pak 6. prosince v Roxy a 14. prosince v Arše.

Album Futuretro které je zcela zásadním počinem nejen pro Tata Bojs ale také pro domácí hudební scénu jako takovou, dostalo kapelu v době svého vydání v roce 2000 na titulní strany takřka všech tehdejších hudebních časopisů, vyneslo jí první dvě nominace v Cenách Akademie populární hudby a kromě řady dalších ocenění následně také titul „Album desetiletí“ v anketě MF Dnes.

Nyní, sedmnáct let od jeho vydání (a pět let od vydání sběratelské edice Futuretro Max), se k této přelomové nahrávce Tata Bojs znovu vracejí. A jak to v případě Milana Caise, Mardoši a spol. bývá, půjde o jedinečnou, do posledních detailů dotaženou událost. U příležitosti turné navíc Futuretro vyjde v reedici na 2LP.

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tata Bojs – Futuretro...

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)