Hříchy lásky s živou hudbou

Hříchy lásky s živou hudbou

Adresa:

Praha 3, Jana Želivského 2

Termín: 25.8.2017
Vstupné:

100

25srpen pátek 21:00

Žánr: koncertyProjekce


Herec Ivan Kristen a jeho žena Soňa opouštějí venkovské divadlo, aby přijali angažmá ve městě. Soňa vděčí za svou uměleckou kariéru Ivanovi, kvůli zmatku v divadle však zůstane Ivan na rozdíl od Soni bez role. Soňa se stane hvězdou, které se dvoří první milovník Richard Kent. Ivanovo umění je přehlíženo, proto Ivan chce i se Soňou z divadla odejít. Na Kentovu přímluvu však dostane Ivan velkou roli.

Aby dokonale poznal psychologii postavy, kterou má hrát, studuje v krčmě nejrůznější lidské typy. Zde se seznámí se s kapsářem Ferdou, který mu nabídne, že pro něho ukradne Sonin dopis Kentovi. Vloupá se do Kentovy vily, zatímco Ivan se ubytuje v protějším hotelu. Dojde k přestřelce a Ivan se dostane do podezření, že Kenta napadl. Ferda po bitce utone v řece. Ivan je považován za mrtvého. Je zoufalý. Navštíví Kenta a dozví se, že v dopise se Soňa s Kentem loučí, protože Ivana nechce opustit. Soňa se náhle vrátí. Ivan se skryje za závěsem, ale zabije se pádem na chodník. Soňa s Kentem odjíždějí, jejich auto se prodírá davem, který se seběhl k mrtvému tělu.

Projekce filmu Hříchy lásky s živou hudbou. Hrají: Johana Švarcová (Kazety), Martin Ozvold (Oswald) a Jan Kratochvíl (DVA) Afterparty: DJ Johana a hosté

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hříchy lásky s živou...

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 066 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 549 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 559 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3.2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 671 m)