Ezotera - prodejní výstava

Adresa:

Praha 4, Lomnického 1

Termín: 16.9.2017 17.9.2017

16zář - 17zář celý den

Žánr: ezoterikazdravífestival


Prodejní výstava Ezotera, doprovázená zajímavými programy, která se tradičně koná třikrát do roka v Praze, získala během posledního desetiletí velkou oblibu, návštěvnost a ohlas. Tato akce je vždy určena všem, kteří se zajímají o zdraví, ezoteriku a psychologii, přírodu a alternativní obory. Další výstava Ezotera se uskuteční o víkendu 16. a 17. září letošního roku.

Konat se bude opět v Hale TJ Pankrác v Praze Nuslích. Nakoupit zde můžete nejen nejrůznější předměty, dárky a zboží, od léčivých doplňků stravy a zdraví prospěšných produktů nebo kosmetiky, po dárky, šperky, oblečení, ale také i zboží pro domácnost – např. ekodrogerii, mandaly, dekorační látky, bytové předměty a mnoho dalšího.

Zajímavé přednášky a další programy zde po oba dny probíhají na čtyřech místech současně.Z účinkujících v těchto programech zmíníme známou filipínskou léčitelku Estelu Palaris Orbito, Seymoura Koblina z USA, astroložku Martinu Blaženu Boháčovou, nebo velmi originálního hudebníka Patrika Kee. Dále tu bude vystupovat například PhDr. Miluše Kubíčková, Ing. Adolf Inemann nebo mongolská vědma a šamanka Iris Erdenechimeg Turečková Palaanová.

Pro návštěvníky je otevřeno v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Vstup na výstavu je volný, za celodenní vstupné na přednášky dáte 150,- Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ezotera - prodejní...

VIPliving HouseboatPraha (946 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 012 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 495 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 545 m)