Týden archívních medovin

Týden archívních medovin

Adresa:

Praha 2, Na Zderaze 14

Termín: 11.7.2017 15.7.2017
Vstupné:

195 Kč

11čvc - 15čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Speciální degustační týden archívních víceletých a speciálně vyzrálých medovin z produkce českých, slovenských i zahraničních medovinařství.

Celotýdenní ochutnávka mimořádně zajímavých medovin mnoho let vyzrálých, dozrávaných v dubových či přímo barikových sudech anebo medovinových speciálů.

Jedinečná příležitost ochutnat nejlepší středoevropské medoviny. Tyto medoviny běžně nemáme v nabídce baru a nikdy jich tolik současně nezařazujeme do degustace.

Degustační set 8 vzorků á 0,2dl za vynikající cenu 195,- Kč. Přijďte bez objednání od úterý do soboty od 14 do 20h. V případě větší skupiny (min. 8 osob) je možné zajistit řízenou degustaci s obsáhlejším výkladem.

Medovina byla nejstarším alkoholickým nápojem na našem území, dokonce před tisícovkou let se České země proslavily jako významný exportér medoviny. Posledních 15 let začínáme renesanci medoviny, je vyráběna nejmodernějšími postupy a technologiemi, ale se zachováním tradičních surovin a šetrností a úctě k medu. Medovina je rozmanitá a lahodná. A tento zážitek si nenechte ujít. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Týden archívních...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (68 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 052 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 067 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (516 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (540 m)