Estas Tonne - Reviving Water Tour 2017

Estas Tonne - Reviving Water Tour 2017

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 7.11.2017
Vstupné:

550 – 1290

7listopad úterý 19:00

Žánr: koncertyWorld music

Umělci: Estas TonneJoseph Pepe DanzaNetanel Goldberg


Záhadná síla Vody je známá od samotného počátku věků. Už starodávné kmeny s ní zacházely jako s jedním z nejdůležitějších elementů a základním Zdrojem Života. Vědecké objevy posledních dekád odkryly životadárnou podstatu Vody a její spojení s veškerým Stvořením.

Stejně tak je známo, že naše těla jsou tvořena z převážné části tekutinou. Tudíž, čistě z fyzické podstaty věci jsme voda – jejíž každá jedna kapka se prolíná v přímém vzájemném vztahu se všemi ostatními nespočetnými elementy Nekonečného Oceánu našeho Vesmíru. Proto také každý z nás má své vlastní vnímání Vody, založené na znalosti a intuici.

A tak bychom rádi nechali náš slogan bez dalších dodatečných slov a rádi bychom Vás pozvali, abyste zavřeli oči, otevřeli svá srdce a ponořili se do posvátného prostoru, kde očištění oceánu začíná jednou kapkou. Záměr je jednoduchý: více cítit, dovolit vnitřní Vodě, aby byla očištěna a dále a hlouběji prozkoumávat, co nám život může nabídnout z tohoto čistého prostoru spojení, zatímco jej zvětšujeme.

Společně sdílíme cestu městy a zeměmi, kterým bude naše Tour v roce 2017 věnována, aby proměňovala a očišťovala sílu Vody. Životadárný zvuk, který přichází skrze Estas Tonna, Pepe Danzu a Netanela Goldberga Vám umožní se vstoupit do hlubiny a mystéria Očisty.

Nechť se celá tato pocitová krása, pronikající skrze naše vnímání, nejen estetickým zážitkem, ale také místem silného probouzejícího počátku k novému chápání světa a sebe sama.

Estas Tonne
Pepe, rodák z Uruguaye, žil, učil se a vystupoval nejen v Latinské Americe ale i v USA, Evropě, Asii, Japonsku, Africe a Indonésii. Je nazýván Inkarnací hudby světa a Extrémním multiinstrumentalistou. Ovládá hru na perkuse, různé...
Netanel Goldberg je všestranný zpěvák původem z Izraele, který je obdařen velmi jedinečným hlasem

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Estas Tonne - Reviving...

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)