Five Finger Death Punch & In Flames v Praze

Five Finger Death Punch & In Flames v Praze

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 26.11.2017
Vstupné:

1490 Kč

26listopad neděle 19:00

Žánr: koncertyrock

Umělci: Five Finger Death PunchIn Flames


FIVE FINGER DEATH PUNCH A IN FLAMES SPOJÍ LETOS NA PODZIM SÍLY NA SPOLEČNÉM EVROPSKÉM TURNÉ, KTERÉ SE ZASTAVÍ I V ČESKÉ REPUBLICE. OBĚ KAPELY SE PŘEDSTAVÍ V PRAŽSKÉM FORU KARLÍN. 

S desítkami singlů bodujících v nejrůznějších žebříčcích, miliony video streamů a s fanoušky po celém světě FIVE FINGER DEATH PUNCH a IN FLAMES po celou dobu své kariéry dominují rozhlasovému i televiznímu vysílání. Tyto dvě skupiny, které mají silné fanouškovské základny a jejichž živá vystoupení jsou pověstná, spolu vyrážejí na společné podzimní turné po Evropě s podporou speciálních hostů OF MICE AND MEN.

Půjde o opravdový střet titánů - americká rocková kapela Five Finger Death Punch se spojuje s renomovanými evropskými legendami In Flames, aby spolu podnikli největší a nejvíce vzrušující rockovou jízdu po evropských arénách na přelomu podzimu a zimy roku 2017.

Speciálními hosty na tomto turné budou Of Mice & Men. Kapela založená v kalifornské Orange County se nedávno vrátila se dvěma zbrusu novými skladbami "Back To Me" a "Unbreakable". O uplynulém víkendu sklidili úspěch na Download festivalu a během července budou koncertovat po celé Evropě. Kapela prodala celosvětově více než 700 000 alb a v minulosti předskakovala například Linkin Park, Slipknot a Marilynu Mansonovi.

Five Finger Death Punch právě dokončili nahrávání svého dlouho očekávaného šestého studiového alba „Got Your Six“, které by mělo být vydáno 28. srpna 2015.  Jejich poslední turné po Velké Británii v roce 2014 bylo...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Five Finger Death Punch...

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)