Netradiční poznávání PP Modřanská rokle s FotoHrou

Adresa:

Praha 12, Modřanská rokle

Termín: 16.6.2017
Vstupné:

zdarma

16červen pátek 12:00

Žánr: ostatní akcezdarma


V pátek 16. června od 12:00 do 17:00 hod. proběhne "Netradiční poznávání PP Modřanská rokle s FotoHrou". Začátek a konec akce je 200 m od zastávky MHD Poliklinika Modřany, vstupné i FotoHra je pro všechny účastníky zdarma.

Akce je určena především rodinám s dětmi a mládeži, vítána je ale i široká veřejnost včetně aktivních prarodičů, sportovců nebo studentů. A co to FotoHra je? FotoHra je "knížečka", ve které najdeme hru pro určité místo, průvodce i mapu. Úkolem je spojit příslušnou fotografií s bodem v mapě, která leží uvnitř knížečky. Na fotografiích jsou záměrně jen malé výřezy různých objektů, aby nebylo na první pohled patrné, oč se jedná. Cílem je obejít všechny tzv. FotoBody.

V Modřanské rokli bude umístěn kontaktní stánek, kde návštěvníci získají FotoHru, bude jim vysvětlen princip hry a následně si samostatně projdou PP Modřanská rokle tak, aby mohli spojit fotografie s FotoBody. Po vyplnění proběhne v kontaktním stánku kontrola a účastníkům budou rozdány drobné ceny za správné vyplnění a účast.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Netradiční...

Villa Seven HillsPraha (5.2 km)

Top Hotel PrahaPraha (6.5 km)

VIPliving HouseboatPraha (7.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (9.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (8.2 km)