STOMP v Praze

STOMP v Praze

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 16.1.2018
Vstupné:

890 - 1 290 Kč

16leden neděle 15:00

Žánr: koncertytanec show

Umělci: Stomp


Britští STOMP se v lednu příštího roku vrátí do Prahy!

STOMP, britský taneční fenomén si opět našel cestu do Prahy. V lednu příštího roku STOMP vystoupí v Kongresovém centru v Praze v rámci několika unikátních představení (od 16. do 21. ledna). Skupina v Praze naposledy vystoupila v roce 2012 a nyní přijíždí s novým programem. 

Show, kterou jsme poprvé mohli spatřit před 26 lety v britském Brightonu, je dílem bubeníka a reklamního režiséra Luka Cresswella a všestranného Steva McNicholase, který se živil mimo jiné jako herec, televizní režisér a je podepsán pod režií fenomenálního seriálu Mr. Bean. Spolupráci zahájili v roce 1981, kdy oba působili ve streetovém bandu Pookiesnackenburger. Jejich společné divadelní a posléze televizní počiny už od 80. let vytvářely předobraz dnešních Stomp.

V současné době existuje pět společností se značkou STOMP, které vystupují po celém světě, včetně dlouhodobých představení v Londýně a New Yorku.

Skupina začínala s osmi členy a postupem času se rozrostla až na neuvěřitelných 40 vystupujících z 12 různých zemí na závěrečném ceremoniálu LOH 2012 v Londýně. V Kongresovém centru se můžete těšit na taneční show ve strhujícím rytmu, kterou členové souboru vytvářejí za pomoci každodenních věcí, jako popelnice, košťata, kuchyňské dřezy, zapalovače, krabičky od sirek, plechovky, židle.... Tak lze jen stručně charakterizovat jedinečnou podívanou tohoto dvanáctičlenného souboru.

Už 25 let skupina STOMP hýbe s publikem na celém světě, ve svých vystoupeních spojuje prvky komedie, tance a rytmu jako takového. Adrenalin a energie z nich přímo prýští, takže zažít toto představení pouze jednou nestačí. To, že se jedná o opravdový unikát, dokládá i fakt, že jejich hosty byli hvězdy jako Demi Moore, Bruce Willise, Steven Spielberg nebo Michael Jackson.

Už 25 let skupina STOMP hýbe s publikem na celém světě, ve svých vystoupeních spojuje prvky komedie, tance a rytmu jako takového. Adrenalin a energie z nich přímo prýští, takže zažít toto představení pouze jednou nestačí. To,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce STOMP v Praze

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 850 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (997 m)