Byt na inzerát

Byt na inzerát

Adresa:

Praha 9, Českomoravská 2420/15a

Termín: 23.8.2017
Vstupné:

399-499 Kč

23srpen středa 20:00

Žánr: divadlokomedie


Ztřeštěná komedie o tom, že někdy nestačí jen podat si inzerát a přijít na správnou adresu... Odkvétající varietní umělkyně Georgette pronajímá ve svém pařížském bytě pokoje. A tak spolu na jedné adrese bydlí ještě klavíristka Jeanine, malířka Jacqueline a služebná Marie-Louisa.

O tom, že soužití žen takto rozdílných temperamentů není jednoduché, nás přesvědčí expozice hry. Všechny obyvatelky bytu se proto nezávisle na sobě rozhodnou radikálně změnit život a všechny (opět bez vědomí těch ostatních) si podají inzerát.

Majitelka bytu hledá nového nájemce, pianistka žáka, malířka model pro obraz Spartaka a služebná životního partnera. Zájemci, čtvero mužů nejrůznějšího ražení, se brzy dostaví, ale samozřejmě jak to bývá zrovna ve chvíli, kdy není doma správná inzerentka. Navíc zkratkovitá řeč inzerátů, známá i z našich novin, možnost dorozumění ještě více zkomplikuje.

A tak sledujeme složité eskapády jednotlivých zájemců, kteří sice přišli na správnou adresu, ale chtějí se po nich nebo se jim naopak nabízejí prapodivné věci. Že si nakonec všichni přijdou na své je nasnadě, i když zdaleka ne tak, jak si původně představovali.

Ve Francii nesmírně úspěšná komedie nabízí řadu vtipných situací a dialogů. Jistou pikantnost přitom zvládá s pověstným francouzských šarmem.

Hrají: Adéla Gondíková, Martin Zounar, Veronika Jeníková, Vlasta Žehrová, Olga Želenská, Marcel Vašinka, Zbyšek Pantůček, Filip Tomsa
Autor: Marc Camoletti
Režie: Marie Lorencová

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

28březen čtvrtek 18:00

28březen čtvrtek 19:00

Jezinky a bezinky

, Václavské nám. 56 Divadlo

28březen čtvrtek 19:00

28březen čtvrtek 19:00

Labutí jezero

, Na Příkopě 31 Divadlo

Ubytování v okolí akce Byt na inzerát

Wellness Hotel STEPPraha (312 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.1 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.6 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.5 km)