Reprezentační trojkoncert

Reprezentační trojkoncert

Adresa:

Praha 2, Karlovo náměstí 23

Termín: 27.5.2017
Vstupné:

180,- Kč (100 Kč)

27květen sobota 18:00

Žánr: popfestivaljazzfilm


V sále Novoměstské radnice se Vám v sobotu 27. května od 18 hodin představí jak kvarteto, tak i klavírista Radim Linhart sólově i v duu s houslistou Arnoldem Smrtkou. Titul Reprezentační trojkoncert v sobě nese smysl přiblížit se divákům skrze filmovou, populární, jazzovou i klasickou hudbu.

Sólový klavírista Radim Linhart, je hudebníkem s unikátním jazzovým a improvizačním projevem, který díky svému světovému rekordu v paměťové hře na klavír rozšířil svou působnost napříč snad všemi hudebními žánry. Zároveň jej také poměrně často můžete slyšet v klavírních partech filmové hudby při koncertech PFO.

Smyčcové kvarteto PFO před 2 lety započalo svou dráhu při doprovázení francouzského klavíristy a skladatele Francka Sitbona. V prosinci roku 2015 pak například zahajovalo půlnoční premiéru Star Wars: The Force Awakens v kině Lucerna svým tématickým vystoupením, v loňském roce pak při premiéře pokračování ságy v Bio Oko či při zahájení festivalu Noc filmových nadějí v Písku.

Kvarteto se sestává z členů PFO Dominika Landsingera (housle), Arnolda Smrtky (housle), Anežky Kyselkové (violoncello) a Jiřího Korynty (viola).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Reprezentační...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (283 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (806 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 026 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (678 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (467 m)