Workshop: Mechanika Emocí

Adresa:

Praha 1, Klimentská 1443/50

Termín: 31.5.2017
Vstupné:

1000

31květen středa 18:00

Žánr: ostatní akce


Co pro vás v životě znamenají emoce? Patříte k těm, kterým se nálada mění jako počasí, anebo se emocím spíše vyhýbáte? Ať už je váš postoj jakýkoliv, emoce jsou nedílnou součástí životů a dynamikou veškerých vztahů. Umět pracovat s emocemi znamená rozumět sobě a i lidem ve svém okolí. Jenže co to vlastně znamená „umět pracovat s emocemi“?

Mechanika emocí je zákon, kterým se řídí naše tělo. Každý člověk má od narození dané, jakým způsobem ho budou emoce ovlivňovat a jakou u něj budou hrát roli. Všechny emoce jsou v pořádku a je pro nás zdravé, aby byly správně vyjádřeny.

Lidé se dělí na dva základní emocionální typy Tento typ určuje, zdali vaše tělo emoce samo "vyrábí", nebo jestli je otevřené a emoce pouze "nasává". Tato definice je klíčová pro pochopení toho, jak funguje konkrétně vaše tělo a jaký to má dopad na váš život. Rozumět mechanice emocí je obrovská úleva! Neznamená to, že vás emoce už nebudou zraňovat nebo je přestanete cítit. Dojdete však pochopení, proč jsou tu s námi a přestanete si je brát osobně.

Workshop o Mechanice Emocí je rozdělen na dvě části – teoretickou a praktickou. Vysvětlím vám, jak to s emocemi funguje a jak se profilují oba emocionální typy. V praktické části vás pak naučím jak s emocionalitou pracovat v každodenním životě a jak z emočního hlediska řešit konflikt.

Součástí workshopu budou také dvě zábavné hry, kdy si sami vyzkoušíte rozpoznat emocionalitu ostatních – co takhle se potrénovat na slavných osobnostech?

K účasti na workshopu budete potřebovat znát přesné datum, místo a hodinu narození. Pomocí těchto údajů a speciálního softwaru vygeneruji vaši individuální mapu, ze které se (mimo jiné) dozvíte, jaký jste emocionální typ. Mapu obdržíte na začátku workshopu a v průběhu s ní budete pracovat. Na konci si ji pak můžete odnést domů jako dárek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop: Mechanika...

Tyn Yard ResidencePraha (892 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 289 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 405 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (761 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 165 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 417 m)