70 %
Vetřelec: Covenant (Předpremiéra) - Future Night

Vetřelec: Covenant (Předpremiéra) - Future Night

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 17.5.2017
Vstupné:

150 Kč

17květen středa 21:00

Žánr: filmsci-fiprojekcefuture gatefuture night

Umělci: Ridley ScottMichael FassbenderKatherina WaterstonBilly CrudupDanny McBrideCarmen EjogoJames Franco


Další Future Night je zde a tentokrát to bude rychlé a smrtící! Vetřelec Covenant v kině Kino Lucerna 17.5. od 21:00. Rozhodně se bude na co těšit! 

Weyland Yutany Corp. buduje lepší svět!

Slavný to slogan naznačující světlé zítřky nachytá jen neznalé benjamínky, zatímco my ostatní již dobře víme, že když narazíme na velké "dvojité vé", nečeká nás nic dobrého. Kdekoliv se totiž společnost Weyland Yutany Corporation objeví, můžeme se vsadit, že někde poblíž se vyskytne i legendární, slizký, hbitý a hlavně nemilosrdný Vetřelec!

V původní kvatrologii se o neposedné potvůrky vlastnoručně postarala naše dobrá Ripley. Nový snímek Prometheus v nás zanechal mnoho otázek, jako třeba: Proč ženy neumí změnit směr, pokud na ně padá obří loď valící se jedním směrem? Proč tým těch nejlepších ve svém oboru se chová jako děti předávkované cukrem? Film, který rozdmýchal emoce po celém světě, dodnes zůstává jedním obřím otazníkem.

Ale teď tu máme rok 2017 a s ním přichází i údajně reinkarnace Vetřelce, jakého si nostalgicky pamatujeme! Ridley Scott se chopil režie a my doufáme, že praotec Vetřelce, kterého jsme milovali, nezklame a opět přinese ten děsivě vzrušující pocit, který nikomu nedá spát! Michael Fassbender, Katherina Waterston, Danny McBride, Guy Pearce nebo James Franco vytvoří průzkumnou skupinou na neznámé planetě, která skýtá děsivé tajemství. Poradí si s blížícím se nebezpečím nebo podlehnou smrtícímu nepříteli?

A co to ještě znamená? Že tu je další Future Night! Dne 17. 5. od 21:00 proběhne česká předpremiéra filmu Vetřelec: Covenant v pražském kině Lucerna, kterou pořádá festival sci-fi filmů Future Gate. Co všechny diváky čeká a nemine? Kromě očekávaného snímku se mohou těšit na tematické dekorace, dárky a soutěž o zajímavé ceny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vetřelec: Covenant...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (620 metrů)

ValentinskaPraha (659 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (227 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (517 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (440 m)