Ondřej Ruml – Na hubu

Ondřej Ruml – Na hubu

Adresa:

Praha 4, Pertoldova 3346/10

Termín: 11.10.2017
Vstupné:

290 Kč

11říjen středa 19:30

Žánr: koncertyswing

Umělci: Ondřej Ruml


Zpěvák, hudebník a herec Ondřej Ruml patří k jistotám naší hudební scény. Svým posledním albem Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha (2014) zaujal nejen posluchače, ale i hudební kritiky, kteří ocenili citlivý a zároveň osobitý přístup k úpravám písní, jež mnozí považují za nedotknutelné.

V roce se 2016 se podílel na realizaci náročného projektu Leonard Bernstein: MASS jako člen tzv. Street Chorus. Kromě dalších aktivit je nepřehlédnutelné jeho účinkování v mimořádném divadelním projektu Michala Horáčka Kudykam a jeho podíl na Horáčkově Českém kalendáři.

Hrál hlavní role v muzikálech - Johanka z Arku, Quasimodo, Hamlet, ad. Zúčastnil se také mnoha výjimečných koncertních událostí (např. předskakování francouzské zpěvačky ZAZ, Michal Horáček Tribute, Barování v Lucerně, Noc na Karlštejně Live atd.)

Zpívá swing s bigbandy po celé republice a sólově pravidelně vystupuje s Matej Benko Quintet, nebo samostatně s looperem, tzn. přístrojem, který mu umožňuje zazpívat celé písně nahráváním zvukových smyček přímo na koncertech v reálném čase.

Jeho posledním počinem je vokální album Nahubu (2016), které je výjimečné tím, že veškeré hlasy a zvuky zde nazpíval Ondřej sám bez použití hudebních nástrojů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ondřej Ruml – Na hubu

Villa Seven HillsPraha (4.3 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.6 km)

Top Hotel PrahaPraha (6.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (9.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7.5 km)