MINT: Prague Fashion Market

MINT: Prague Fashion Market

Adresa:

Praha 1, Charvátova 39/10

Termín: 29.4.2017 30.4.2017
Vstupné:

zdarma

29dub - 30dub celý den

Žánr: ostatní akceMint fashion market


Nejosobitější nezávislý trh oslaví svoji plnoletost v centru Prahy v jedinečných prostorách DUP39 v sobotu 29. a v neděli 30. dubna. Již po osmnácté pozve milovníky módy, designu i vybraných delikates k nákupům, zábavě, setkávání a inspiraci. K oslavám svých osmnáctin si MINT: Prague Fashion Market, vybral poslední dubnový víkend. Po oba dny chce MINT sdílet radost z dosažení magického čísla své dospělosti se všemi, kdo chtějí spoluvytvářet podobu českého nezávislého designu.

MINT, který stále posiluje zvuk svého nového jména, vláká návštěvníky do inspirativního prostředí podzemních prostor DUP39 mezi svěží nabídku mladých tvůrců, kde stojí za to strávit oba volné dny, protože každý z nich uvede skvělý program. 

V sobotu se můžete tvořivě vyžít na workshoru Denim s Ľubicou Skalskou, nebo okukovat interaktivní exponáty, které připravuje NaFilm, první filmové muzeum v Čechách. S  Plantáriem si můžete uvázat lehké jarní věnce z břízy a jiných ratolestí.

Já na tom dělám je tvořivá partička a spolu s ní můžete v neděli dělat třeba na peněžence z obyčejné kazety. A jestli v sobotu nestihnete NaFilm, budete mít další možnost.

Mezi vystavujícími potkáte například ACID-DESIGN, LA KLARA, SAMOURAI DESIGN, BIORYTHME, BODLINE, NATURE ID, HEROES COSMETICS, TIME WOOD, KAISER FRANZ, ANAANI, WE ARE ABLE, VGNOTES, FROU FROU, SOCKSINBOX, HURA nebo DON WOOD. A přihrnou se i zahraniční značky, především z Maďarska a sem tam někdo z Rakouska a Slovenska. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

14duben neděle 10:00

MINT Market Praha

, Rašínovo nábřeží Ostatní

5zář - 8zářcelý den

Czech Design Week 2024

, Masarykovo nábřeží 250 Ostatní

Ubytování v okolí akce MINT: Prague Fashion...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (576 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (586 metrů)

The Emblem HotelPraha (614 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (507 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (149 m)