Winners Day 2017

Adresa:

Praha 11, Blažimská 1781/4

Termín: 18.11.2017
Vstupné:

od 2490 Kč

18listopad sobota 09:00

Žánr: ostatní akcekonference


Konference Winners Day 2017 je zaměřena na kompletní proměnu myšlení. Z konference odejdete nejen motivovaní, ale i odhodláni uspět za jakýchkoliv okolností.

Les Brown i Andy Winson vám pomocí svých ověřených metod odevzdají klíče, kterými otevřete dveře do světa úspěchu. Neochvějný postoj víťěze zaručí vám i vašemu teamu, že zdoláte každou výzvu, která před váma stojí.

Lidé často končí a vzdávejí se, protože nevědí, jak vytrvat dokud nevyhrají. Pokud chcete dosáhnout dlouhodobého úspěchu a být na špici svého oboru, tak vězte, že přímo z Winners Day 2017 odejdete s přesnými a funkčními metodami, které budete využívat každý den. Právě díky těmto metodám se odlišíte od všech lidí kolem vás. A právě tyto lidé se budou ptát, co se s vámi stalo.

Jen vy však budete vědět, že jste jiní, protože jste si z Winners Day 2017 odnesli: - Jak zaujmout postoj "Ještě není konec, dokud nevyhraju!" - V čem spočívá tajemství dlouhodobého úspěchu. - Jak vytrvat i ve špatných podmínkách. - Jak využít negativní energii ke svému prospěchu. - Jak zkvalitnit své vztahy. - Jak zaujmout absolutní postoj vítěze.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 11 Akce v MČ Praha 11

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Winners Day 2017

Top Hotel PrahaPraha (141 metrů)

Residence TrafickPraha (2.9 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (5.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (5.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (6.4 km)