Konektor #1

Konektor #1

Adresa:

Praha 10, Petrohradská 438/13

Termín: 29.4.2017
Vstupné:

250

29duben sobota 11:00

Žánr: ostatní akce

Umělci: Izanasz


Konektor a Petrohradská kolektiv představují novou vzdělávací platformu pro místní nezávislou hudební scénu. První Konektor v Praze přivítá organizátory krakovského festivalu Unsound, který je považován za jeden z nejprogresivnějších evropských festivalů představujících současnou nezávislou, experimentální a klubovou hudbu.

V rámci programu Konektoru jeho umělecký ředitel Mat Schulz představí dramaturgickou a komunikační strategii festivalu a výkonná ředitelka a kurátorka Gosia Płysa odhalí organizační zákulisí příprav a promluví o tom, jak Unsound financuje své aktivity.

Další z hostů, Social Media Specialist ze Social@Ogilvy a bývalý šéfredaktor online magazínu indie-music.cz Jan Fryč, představí tipy na efektivnější využívání sociálních sítí k propagaci umělců i akcí. Unikátní složkou programu budou one-to-one schůzky, během nichž mohou účastníci s hosty programu konzultovat své projekty.

Celodenní program doplní vystoupení jednoho z objevů současné české elektronické scény, producenta Izanasze, který v koncertní premiéře představí svou letošní nahrávku Fāl-gūsh na pomezí dronu, ambientu a noisu.

V ceně vstupenky je také společný brunch.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konektor #1

Residence TrafickPraha (1 353 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 711 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 793 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 792 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.5 km)