Marika Gombitová v Praze

Marika Gombitová v Praze

Adresa:

Praha 7, Za elektrárnou 419

Termín: 2.12.2017
Vstupné:

99 - 2 390,-

2prosinec sobota 19:00

Žánr: koncertykoncert

Umělci: Marika GombitováMartin ChodúrAdam Mišík


Královna slovenské pop music, Marika Gombitová, během adventu vystoupí na svém jediném letošním koncertu, pro který si vybrala pražskou Tipsprot Arénu. 2. prosince 2017 zde zazpívá své nejslavnější hity a na jevišti přivítá osobnosti nové generace, kterou svou hudbou inspirovala. Jako první svou účast na vánočním koncertu Sen Mariky Gombitové potvrdili Adam Mišík a Martin Chodúr.

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. Ještě nedávno nikdo netušil, že opět vystoupí před publikem. Její legendární hlas po velmi dlouhé době zazněl až v rámci turné kolegy a přítele Mira Žbirky - Road to Abbey Road tour 2016. Silné a pozitivní reakce tisíců fanoušků v ní probudily odhodlání, a tak o letošním adventu vystoupí v Tipsport Aréně v Praze na jediném a exkluzivním koncertu v Česku i na Slovensku. 

Držitelka titulu Zpěvačka století potěší své fanoušky 2. prosince 2017 v 19 hodin v pražské Tipsport Aréně, kde zazní ty nejlepší hity z jejího bohatého repertoáru. Samotná Marika zazpívá „best of“ a o další stejně známé hity se podělí talentovaní a úspěšní interpreti z nejmladší generace zpěváckých hvězd z Čech a Slovenska, kteří ji obdivují a uznávají jako jednu z nejlepších umělkyň naší doby. „Považuji za čest, že zazpívám Maričinu píseň Ave Maria, která patří do adventního času,“ uvedl jeden z hostů, první vítěz Česko-Slovenské Superstar Martin Chodúr. Na neopakovatelné show vystoupí rovněž Adam Mišík a další hosté, kteří budou brzy oznámeni.

Martin se narodil 24. 11. 1989 v Ostravě. Po svých rodičích zdědil nejen lásku k rodnému městu, ale také lásku k muzice. Hudba Martina provázela od narození. Už v útlém dětství se stala součástí jeho života. Ve třech...
Mladý talentovaný zpěvák a herec, syn rockové legendy Vladimíra Mišíka a držitel Českého slavíka 2013 v kategorii objev roku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7
  • SaSaZU

    Praha 7, Bubenské nábř. 306/13
  • Mecca

    Praha 7, U Průhonu 799/3
  • Fuchs2

    Praha 7, Ostrov Štvanice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Marika Gombitová v Praze

Výstaviště HolešovicePraha (230 metrů)

Vila LannaPraha (1 898 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.2 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.1 km)