Bry v Praze + Thom Artway

Bry v Praze + Thom Artway

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 27.4.2017
Vstupné:

390/490,-

27duben čtvrtek 20:30

Žánr: koncertykoncert

Umělci: Thom Artway


Najdete ho v NewYorku a Central Parku, na australských plážích, v uličkách Amsterdamu nebo na podiu v Praze, kde v listopadu předskakoval Twenty One Pilots - tenhle Ir s mléčnou pletí, dlouhou ofinou a tvůrčím oděvem funguje jako posedlý. S vášní evangelického kazatele a důkladností podomního obchodníka procestuje všechny kouty světa a zahraje i vám, protože Bry dorazí 27. dubna do pražského klubu MeetFactory. 

Příběh muže jménem Bry začal v putykách Dublinu, dávno předtím, než se vydal do světa. Založil si YouTube channel (BriBryontour), aby rodina a kamarádi věděli, jak se mu daří. Jednou ale natočil, jak hraje a zpívá, a všechno nabralo obrátky! Stovky, tisíce a pak stovky tisíc lidí tenhle videoklip viděly. Bryova jistota rostla, stejně jako jeho repertoár. Jeho písničky jsou krásné a zasahují duši posluchačů. 

Přestože zůstal mainstreamu utajen, jeho jméno se skloňovalo mezi odborníky i fajnšmekry. Všiml si ho producent Greg Wells a neváhal ani minutu. Během listopadu dávali do kupy Bryovo debutové album. Svěží, dynamické a výsostně osobní. Jeho debutové album “Bry” vyjde letos v létě a první singl z něj “Don’t Go Alone” vychází 7. dubna v souvislosti s jeho sedmnácti koncerty turné po Británii a Irsku.

 

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bry v Praze + Thom Artway

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)