Výroční ples AFS

Výroční ples AFS

Termín: 8.4.2017
Vstupné:

250

8duben sobota 19:00

Žánr: ostatní akce


AFS Mezikulturní programy, o.p.s. zve na letošní výroční AFS ples, který se bude konat v sobotu 8. dubna 2017 od 19:00 v Praze.

AFS ples je skvělá možnost, jak se potkat se studenty, hostitelskými rodinami, dobrovolníky a přáteli AFS z celé České republiky. Studenti a jejich hostitelské rodiny se mohou těšit na slavnostní ceremoniál, kde budou AFS studenti šerpováni, stejně tak jako čeští studenti na maturitním plese. Čeká na vás samozřejmě také spousta tance, a to na rytmy známých písní. Po dobu plesu bude hrát živá kapela. Těšit se můžete i na rozličná vystoupení.

V programu je připraveno i několik dalších překvapení. Pokud neumíte tančit či tančíte neradi, nevadí, neváhejte a stejně přijeďte. Užijete si hezký večer s přáteli! Na ples je vhodné dorazit ve společenském oděvu. Nevlastníte-li však žádný, nemusíte si s tím nijak lámat hlavu, uvítáme vás s radostí i bez něj. Proto tedy neváhejte a přijeďte!

Vstupenka je k dostání za pouhých 250 Kč pomocí online formuláře. Platbu můžete provést jednoduše vaši platební kartou skrze ověřenou platební bránu GP webpay nebo bankovním převodem. Došlé vstupenky není třeba tisknout, stačí je ukázat na displeji chytrého telefonu přímo u vstupu. V letošním roce bohužel nebude možné lístky rezervovat. Ostatní důležité informace jako program AFS plesu, možnosti ubytování atd. naleznete v ostatních sekcích webové stránky akce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výroční ples AFS

Vila LannaPraha (1 436 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 611 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 464 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 493 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2.7 km)