Du-Chanson - Koncert na podporu vzniku nového CD

Du-Chanson - Koncert na podporu vzniku nového CD

Adresa:

Praha 1, Nosticova 2a

Termín: 31.3.2017
Vstupné:

300

31březen pátek 19:30

Žánr: koncertyšansonkřest


Andraž Polič (*1972, Slovinsko), básník, skladatel, kytarista, zpěvák a charismatický osobitý šansoniér, který vydal několik básnických sbírek a jako hudebník spolupracuje se skupinami "Hamlet express" či "Stoptime Blues band", a jeho nezaměnitelná a usměvavá klavíristka Petra Bílková (*1981), nejen klavíristka, ale i herečka, která dlouhodobě hraje a tvoří v Divadle Kampa, dále též doprovází zpěvačku Markétu Burešovou a hraje se skupinou Chantet, kteří společně již řadu let tvoří projekt Du-Chanson, si Vás tímto dovolují pozvat v pátek 31. března od 19:30 do svých prakticky domovských prostor Divadla Kampa na jedinečnou akci – koncert na podporu vzniku jejich nového alba.

V době módní vlny crowdfundingu totiž usoudili, že je škoda nechávat si nové nápady a písně v temném šuplíku, a proto s nimi vyrážejí za Vámi, které jejich hudba oslovuje. Večer bude protknut nejen oblíbenými melodiemi z jejich prvního alba a osvědčenými skladbami, které můžete znát z jejich koncertů, ale i ochutnávkou novinek z připravovaného druhého CD.

Aby však toto album mohlo spatřit světlo světa, potřebuje své dobré duše, které spolu s interprety pomohou překonat porodní bolesti jeho vzniku. Rozhodli se tedy uspořádat speciální koncert právě pro Vás, nejvěrnější fanoušky, přátele i posluchače zcela nové, které jejich produkce oslovuje – a v komorní atmosféře scény na Kampě Vás hodlají za vstupné ve výši tří stokorun pobavit, dojmout i dohnat k zamyšlení a Vaši štědrost odměnit poukazem na připravované CD, jakmile se jim jej podaří vydat, což bude zaručeně v průběhu letošního roku.

Oba umělci zároveň všechny návštěvníky v rámci přátelského ducha tohoto setkání pozvou na sklenku výtečného vína a přípitek na zdar chystaného díla. Dorazte tedy v co nejhojnějším počtu a pomozte tak zrealizovat další milník české šansonové tvorby. Oba umělci se na Vás již těší!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Du-Chanson - Koncert na...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (606 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (711 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (768 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (347 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (598 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (391 m)