Svátek Jara 2017

Svátek Jara 2017

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 31.3.2017
Vstupné:

250

31březen pátek 11:00

Žánr: festivalysoutěždětihudbatanec


XIII. mezinárodní soutěžní festival pro děti a mládež „Svátek Jara 2017

Festival, který je mezinárodní přehlídkou, hudebních a tanečních souborů, Česka, Slovenska, Ukrajiny, Rusko. Pokud již jste zažili folklor se středoevropským podáním, teď máte příležitost spatřit tance a poznat východně evropskou kulturu. Program velkolepé show je pečlivě připravován na základě hodnocení mezinárodní poroty. Diváci mohou se těšit na pestrou přehlídku tanců, ale i na českou hudbu v provedeni žaku ZUŠ, na velmi vysoké a profesionální úrovni, a to vzhledem k tomu, že jsou teprve v škole a máji amatérský status vystupujících.

Taky zveme všechny české soubory, folklorní skupiny pro zúčastnění v festivalech. Adresa míst konání: 26.3.2017 Slovensko, Piešťany 28. 3. 2017 17:00 Městské divadlo Děčín, 31.3. Divadlo Hybernia Praha.

Mediálními partnery akce jsou internetové servery GoOut.cz (https://goout.cz/en/prague/ ), Informuji.cz (http://www.informuji.cz ) a Rádio Go (http://radiogo.cz/ ).

O Nadačním fondu Mezinárodní Fórum mládeže Vycházíme ze zájmu podporovat mezinárodní spolupráci uměleckých škol a souborů, dětských a mládežnických sportovních spolků tak, aby docházelo k motivací žáků, studentů i pedagogů a jejich následném rozvoji aktivit. Snažíme se zvyšovat kvalitu vystupujících, umožňujeme výměnu zkušeností pedagogů a v neposlední řadě prezentovat výsledky své umělecké a pedagogické práce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Svátek Jara 2017

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)