BLAF Food Fest

BLAF Food Fest

Adresa:

Praha 9, Bryksova 1002/20

Termín: 1.4.2017

1duben sobota 11:00

Žánr: festivalygastro


Nechte si čvachtat! Vykašlete se na avokáda, freshe a molekulární gastronomii. Vraťte se ke svým kořenům. Tam, kam patříte.

Ke špagetám se svlíkacími párky a kečupem. A ne, opravdu nejde o apríl. Přísaháme. První ročník BLAF Food Festivalu se vám a vašim lačným žaludkům otevře 1. dubna 2017.

Vezměte manžu, mimísky i o trochu větší bejbátka a svoje kámošky těhulky a užijte si den zasvěcený tomu nejlepšímu, co se v útrobách českého internetu nalezlo (a co možná někdo ve svojí kuchyni i zreplikoval). Můžete si u nás poskládat svůj vlastní chlebíček nebo se podívat na expozici těch největších blafů českého internetu a k tomu cucat neodolatelně růžovou malinovku. Bude prostor i pro ochutnávání.

Challenge stánek před vás postaví větší výzvu, než jsou pražené tarantule v Kambodži. Zkusíte totiž kuřecí bábovku nebo knedlíky plněné gumídky a polévky budete dávat po panácích.

Všechno bereme vážně, suroviny jsou z lokálních supermarketů, chlebíčky nabízíme pouze v raw formě, použitá vejce pocházejí z mřížemi chráněných chovů, mléčné výrobky zase z na živočišné produkci nezávislých mlékáren. Nepoužíváme žádné konzervanty nebo sůl, které by neschválila polská potravinářská inspekce a naše uzeniny obsahují naprosto dostačují množství masa. Myslíme i na vegany. Kolem areálu roste dost trávy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Festival Habrovka 2024

, na zahradě u kostela sv. Františka z Assisi Festival

Ubytování v okolí akce BLAF Food Fest

Wellness Hotel STEPPraha (6.8 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (9 km)

Top Hotel PrahaPraha (9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (9.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (10.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (9 km)