Sustainable Fashion Day vol. 4

Sustainable Fashion Day vol. 4

Adresa:

Praha 7, Tusarova 791/31

Termín: 18.3.2017 19.3.2017

18bře - 19bře celý den

Žánr: ostatní akce


SUSTAINABLE FASHION DAY již POČTVRTÉ! Nezávislý event v doprovodném programu Mercedes-Benz Prague Fashion Week tentokrát v multifunkčním prostoru Vnitroblock na Praze 7. Na co se můžete těšit: (1) SHOPPING ZÓNA - desítky značek, které vyrábí módu, doplňky i kosmetiku šetrně a s respektem.

Kompletní seznam prodejců najdete na našich webových stránkách. http://bit.ly/2mVwUlb. (2) RAGWEAR INFO ZÓNA - hrdým sponzorem infozóny, je již podruhé, the first in vegan streetwear, ragwear - v infozóně se můžete na panelové diskuze ve spolupráci Center of Sustainable Management pražské VŠE, semináře a filmy ve spolupráci s Ekotop Film Festival a Center of Sustainable Management pražské VŠE.

První panelovou diskuzi otevře společnost Lindex na téma Accelerating Sustainability. Kompletní program na našich webových stránkách: http://bit.ly/2mn3gsI (3) SWAP PÁRTY - společenská událost roku, přijďte si vyměnit své svršky a třeba i spodky v sobotu večer, aneb nová módička bez jediné koruny (4)

SOUTĚŽ S BRAND - na našich webových stránkách najdete více informací o soutěži o udržitelnou značku budoucnosti http://bit.ly/2kwnyey Hlavní mediální partner: Marianne Mediální partneři: SOFFA Radio Wave green glasses Pravý domácí časopis AQUA ADS

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sustainable Fashion Day...

Výstaviště HolešovicePraha (1 302 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.2 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (908 m)