Čaj s britskou královnou v centru Prahy

Čaj s britskou královnou v centru Prahy

Adresa:

Praha 1, Celetná 15

Termín: 23.3.2017 26.3.2017

23bře - 26bře celý den

Žánr: ostatní akcedesigntrhy


Královna Alžběta II. slaví dvě významná výročí. Muzeum voskových figurín Grévin Praha na počest královny brzy odhalí její voskovou figurínu. Ta se objeví 23. března v srdci Prahy u příležitosti Britských trhů ve spolupráci s Britským velvyslanectvím a od 24. března ji najdete přímo v Celetné 15.

Britské dny v Praze

Příležitost potkat královnu Alžbětu II. v Praze, i když pouze voskovou, se naskytne ve čtvrtek 23. března mezi 10:00–18:00. Svou návštěvou poctí první Britské trhy na Malostranském náměstí pořádané Britským velvyslanectvím a Britskou obchodní komorou. Přijďte ochutnat anglické jídlo a pití; poznat tradiční britské značky; kulturu i zábavu anebo se potěšit stylovou módou a designem. Čekat tu na všechny gratulanty bude vosková dvojnice královny, ochotná trpělivě pózovat pro objektivy fotoaparátů.

Na audienci ke královně

Audience u královny bude pokračovat pak od pátku 24. do neděle 26. března přímo v muzeu Grévin Praha v Celetné ulici 15. V anglickém stylu a s velkou parádou. Těšit se můžete na tradiční odpolední čaj a ochutnávku dalších  britských pochutin. S živou hudbou se vrátíte v čase do doby, kdy Británii i celý svět ovládl energický rock´n´roll a fanoušci vášnivě podléhali kouzlu beatlemánie. Na všechny návštěvníky čeká společnost vskutku královská!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čaj s britskou...

Tyn Yard ResidencePraha (118 metrů)

The Emblem HotelPraha (428 metrů)

ValentinskaPraha (549 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (250 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (255 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (705 m)