Future Gate Festival 2017

Future Gate Festival 2017

Adresa:

Praha 7, Františka Křižíka 460/15

Termín: 23.2.2017 26.2.2017

23úno - 26úno celý den

Žánr: krátký filmfestival sci-fifuture gate


Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno řadu zajímavých snímků oblíbeného žánru. Letošní téma festivalu se nese ve znamení vztahu lidstva a inteligentních strojů.

Čeká vás TERMINÁTOR, film, který stvořil hned dvě legendy: Jamese Camerona a T-800, kyborga zabijáka s rakouským přízvukem a hláškou „I´ll be back“. Jedno z nejlepší cyberpunkových anime všech dob. AKIRA, zrozená v Neo-Tokyu, zapříčinila novou vlnu popularity manga v Evropě a USA. A druhý nejnavštěvovanější film všech dob, silný příběh o přátelství s přenádhernou hudbou Johna Williamse, E.T. MIMOZEMŠŤAN.

A na jaké novinky se můžete těšit? MOONWALKERS, bláznivá komedie se skvělým hereckým obsazením o přistání, ehm nepřistání, na Měsíci. Jak to vlastně bylo? Zvládla přistání NASA nebo jej natočila CIA? Dystopické sci-fi, svět podobný tomu orwellovskému, BÍLÝ KRÁL. A japonský animovaný úlet, který učaroval festivalovému publiku napříč kontinenty, NOVA SEED. Filmový výběr doplní kolekce krátkých filmů od iSHORTS.

Jedinečnou atmosféru zajistí výstava robotů, fanoušci v kostýmech známých hrdinů i Future Bar. Festival doplní tématické přednášky a besedy se zajímavými hosty. Přijďte na festival sci-fi filmů Future Gate 2017 a podívejte se na budoucnost se stroji očima filmových tvůrců!

23-26/2/17 Praha
1-4/3/17 Brno
17-18/3 Ostrava

Vstupenky v prodeji na www.futuregate.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Future Gate Festival 2017

Vila LannaPraha (1 820 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2 km)

The Emblem HotelPraha (3.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.2 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4 km)