Interpol v Praze

Interpol v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 9.8.2017
Vstupné:

790,- v předprodeji, 900,- na místě

9srpen středa 20:00

Žánr: koncertyindie rock

Umělci: Interpol


Interpol oslaví patnácté výročí vydání svého debutového alba Turn On The Bright Lights odehráním celé této desky během svého letošního letního samostatného turné a vystoupení na festivalech.

Interpol vznikli v New Yorku v roce 1997, kdy kytarista Daniel Kessler najal basáka Carlose Denglera a zpěváka/kytaristu Paula Bankse a založili kapelu.

Během dalších patnácti let Interpol sklízeli komerční i kritické úspěchy po celém světě a vydali čtyři další alba, která bodovala v žebříčcích Billboard 200; získali mnoho nadšených recenzí od časopisu Rolling Stone k TIME; vystoupili v prestižních televizních programech včetně Late Show with David Letterman a Conan a zahráli na největších festivalech jako Coachella, Lollapalooza a Primavera. 

Alba Turn On The Bright Lights se dodnes prodalo přes milion kusů a je to i nadále jeden z nejkomplexnějších, melodických a nezapomenutelných debutů. 

Kapela (Banks, Kessler & Fogarino) momentálně pracuje v New Yorku na novém hudebním materiálu, který by měl být vydán u Matador Records v roce 2018. 

Interpol je americká indie-rocková skupina pocházející z New Yorku. Mezi její současné členy patří Paul Banks (zpěv, kytara), Daniel Kessler (kytara),a Sam Fogarino (bicí). Skupina vznikla v roce 1997, o čtyři roky později vydala...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Interpol v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)