Den otevřených dveří v Monkey´s Gym a Juklíku

Den otevřených dveří v Monkey´s Gym a Juklíku

Adresa:

Praha 5, U Jezera 2031/34

Termín: 13.1.2017

13leden pátek 15:00

Žánr: sportpro děti


Zábavné lekce cvičení pro děti v moderní barevné tělocvičně Monkey´s Gym, volné hodiny plavání a vyrábění v dílničkách Aladine na vás čekají v pátek 13. ledna 2017 v pražském Baby Clubu Juklík. V rámci Dne otevřených dveří si tady vaše ratolesti užijí spoustu zábavy!

Od 15 do 18 hodin si můžete vyzkoušet 30 minutovou lekci v tělocvičně Monkey´s Gym pod vedením zkušených lektorů. Vybavení tělocvičny je vyrobeno speciálně pro děti, ať už se jedná o kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, barevné a měkké cvičební prvky nebo horolezeckou stěnu. Odborně vytvořená metodika podporuje správný pohybový vývoj a garantuje vysokou kvalitu lekcí. V Monkey´s mohou cvičit děti už od 6 měsíců do 7 let. Ukázkové lekce jsou rozdělené dle věku dítěte, s dětmi do 2,5 let vždy cvičí i rodiče. A pokud se rovnou rozhodnete zakoupit pro svoji ratolest kurz cvičení na další semestr, můžete využít jedinečné nabídky, cvičit po celý zbytek ledna úplně zdarma.

Od 18 hodin se v tělocvičně Monkey´s Gym bude konat ukázková 30 minutová lekce cvičení pro těhotné. Ukázkové hodiny cvičení pro děti i těhotné jsou zdarma!

Lekci je nutné si rezervovat na www.monkeysgym.cz

Od 15 do 18 hodin si můžete v Juklíku objednat volné plavání na neorganizované hodinové lekci, kdy na děti bude čekat příjemně teplý bazén a k dispozici vám budou i všechny pomůcky, které se v Baby Clubu Juklík používají při výuce. Cena za osobu, která půjde do vody, je 150 Kč (pokud od ledna chodíte na pravidelné kurzy plavání do Juklíku, je cena 100 Kč za osobu). Kapacita bazénu je omezená a je nutno si místo rezervovat na tel. 251 610 441.

Po celé odpoledne bude dětem navíc k dispozici zábavná kreativní dílnička Aladine, kde si děti budou moct něco hezkého vyrobit a především popustit uzdu své fantazii při tvoření s populárními příběhovými razítky!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den otevřených dveří...

Volcano Spa HotelPraha (1 363 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.3 km)

Villa Seven HillsPraha (5.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (7.1 km)