Dream Theater / Images, Words Beyond tour

Dream Theater / Images, Words Beyond tour

Adresa:

Praha 8, Pernerova 652/55

Termín: 6.2.2017
Vstupné:

1190

6únor pondělí 20:00

Žánr: koncerty


Americký rockmetalový gigant DREAM THEATER vyráží na evropské turné „Images, Words & Beyond“ se zastávkou v Praze! Těšte se na ohromující pódiovou produkci a exkluzivní tříhodinovou show k oslavě 25. výročí nejúspěšnějšího alba »Images and Words«!

Geniální nahrávky a perfektní koncerty, naprosto profesionální a technicky vyladěná produkce, to jsou američtí DREAM THEATER! Za svou dobu působení prodali více než 6 miliónů alb po celém světě! Dnes se tato all stars band obrací do minulosti aby oslavila 25. výročí od vydání komerčně nejúspěšnějšího alba »Images and Words« vydaného v roce 1992.

Toto album bylo v pořadí hned druhá studiovka slavné americké progresivmetalové skupiny DREAM THEATER, která pokládala základy veškeré muzice tohoto směru a je považována za naprosto klíčovou ve vývoji progresivního metalu, dokonce byla oceněna cenou Gold Record.

Kultovní DREAM THEATER tvoří technicky velmi zdatní hráči, kteří jsou uznávaní po celém světě a patří mezi špičky rockových a metalových muzikantů. Nejhlavnější jádro kapely tvoří známá dvojka John Myung a John Petrucci. Kytarista John Petrucci byl několikrát začleněn do známé trojky turné G3 obsahující také umělce jako Steve Vai a Joe Satriani a také baskytarista John Myung je dalším nepostradatelným článkem této skupiny. Nesmíme také opomenout zbytek skvělé sestavy, zpěváka Jamese LaBrie, klávesistu Jordana Rudesse, který spolupracoval např. S Davidem Bowie a také bubeníka Mikea Mangini, který svého času doprovázel Stevea Vaie.

DREAM THEATER si rozhodně nenechte ujít LIVE na monstrózním halovém koncertě 6. února v pražské hale Forum Karlín! Předvedou vám exkluzivní show v délce tří hodin za doprovodu nádherné scény z LED obrazovek!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dream Theater / Images,...

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 018 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 236 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 239 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (309 m)