Mezinárodní festival outdoorových filmů

Mezinárodní festival outdoorových filmů

Adresa:

Praha 6, Bělohorská 24

Termín: 1.12.2016 3.12.2016
Vstupné:

od 60 Kč

1pro - 3pro celý den

Žánr: festival


Patříte-li mezi sportovní nadšence, neměli byste vynechat jedinečnou příležitost ke shlédnutí těch nejlepších outdoorových filmů! Kino Dlabačov společně s Mezinárodním festivalem outdoorových filmů si pro vás připravilo třídenní promítání skvělých snímků, které sklidily úspěch u nás i v zahraničí. Festival v kině Dlabačov bude probíhat od 1. do 3. prosince.

Na co se můžete těšit?

Čtvrtek 1.12.2016

První blok promítání zahájí ve čtvrtek v 18 hodin horolezecký a horský film A Line Across the Sky o bláznivé a bujaré cestě přes pohoří Fitz Roy. Následovat jej bude krátký dobrodružný a extrémní sportovní film No More Limits o muži, který si splnil sen o létání. Filmový blok ještě doplňuje film ze série Srdcaři Marek Audy – objevitel a speleolog. Ve 20 hodin, v rámci druhého bloku, bude promítnut ruský emotivní velkofilm Spirit in Motion o paralympiádě v Soči. Celovečerní film doplňují dva krátké snímky The Grey League a Adventure in Sports.

Pátek 2.12.2016 

Páteční první blok nabídne v 18 hodin cestovatelský snímek známého slovenského režiséra Pavola Barabáše Suri o unikátním přírodním kmenu, který bojuje o přežití. Těšit se můžete i na krátký snímek ze série Srdcaři Michal Kubát - Horkovzdušným balónem přes Alpy.  Film Winter X-Games s Evou o cestě a zákulisí úspěchu na X-Games Aspen 2016 se známou olympioničkou Evou Samkovou odstartuje druhý páteční blok ve 20 hodin. Ve 20:20 hodin bude uveden vynikající zbrusu nový český film The Elements, který je světovou premiérou letošního festivalu. V rámci tohoto filmového bloku diváci ještě uvidí další Srdcařku Annu Kuchařovou lezkyni na „slackline“, tedy moderní provazochodkyni. 

Sobota 3.12.2016

Sobotní a zároveň poslední festivalový den nabídne v 18 hodin film Strana Udehe. V 18:30 bude následovat One for the river: The Vjosa Story a také The Mysteries. Filmový blok zakončí Kančendženga Trekking - Dvacetiosmidenní putování mezi himálajskými velikány. Poslední filmový blok ve 20 hodin se věnuje lidským právům nosičů na K2, K2 and the invisible footme. Dále pak krátký snímek Peneda-Geres Trail Adventure, kde budete moci shlédnout nejlepší trailové stezky v Portugalsku v úžasném národním parku pro trekking, běh a turistiku. První ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů v Kině Dlabačov Praha pak zakončí profil Srdcaře Dana Přibáně, který s trabantem projel svět.

Vstupenky je možné zakoupit od 60 Kč (cena se se odvíjí dle filmu). 

Kino Dlabačov sídlí na Praze 6 hned vedle hotelu Orea Pyramida, který je nejlépe dostupný ze zastávek Malovanka (tramvaj č. 22, 25) nebo Pod Královkou (autobus č. 149).

Dlabačov je dnes jediné kino na Praze 6, které se v roce 2015 vrátilo na kulturní mapu Prahy. Kromě pestré filmové nabídky Kina Dlabačov, jehož sál je vybaven nejnovější technologií digitální projekce s vysokým rozlišením 4K, jsou součástí programu také divadelní představení, koncerty, výstavy a další kulturní akce. V předsálí je otevřena kavárna. Prostor je rovněž možné pronajmout pro jakoukoli obchodní, kulturní nebo soukromou akci. 

Více na www.dlabacov.cz  nebo na www.outdoorfilms.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezinárodní festival...

The Golden Wheel HotelPraha (1 371 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 386 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (2.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 470 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 513 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 995 m)