Distruktur

Distruktur

Adresa:

Praha 1, Bartolomějská 11

Termín: 5.12.2016
Vstupné:

80

5prosinec pondělí 20:00

Žánr: ostatní akceProjekceSoučasné uměníNová média


Melissa Dulliusová a Gustavo Jahn žijí a tvoří v Berlíně, kam se v roce 2007 přestěhovali z jižní Brazílie. Připojili se ke kolektivu LaborBerlin a od té chvíle tvoří jako duo Distruktur.

Jejich tvůrčím médiem je 16mm film, který jim slouží jako prostředek pro vstupování do různých fází postprodukce. Ve svých filmech se objevují i jako herci a hudebníci a vedle filmů jsou také tvůrci filmových performancí a instalací. LaborBerlin je umělecká filmová laboratoř (tzv. artist-run film lab), kterou sdílí kolektiv tvůrců. Vedle analogové postprodukce LaborBerlin tvoří výraznou platformu pro sdílení vědomostí a nástrojů, místo k setkávání a pro prezentaci filmů a dalších děl vznikajících v labu, ale také v jiných labech po světě.

Éternau / Gustavo Jahn / Brazílie 2006 / ENT / 21 min. / 16mm – Archeologická výprava časoprostorem, překračování hranic mezi mořem a nebem.

Muito Romântico / Melissa Dulliusová, Gustavo Jahn / SRN, Brazílie 2016 / ENT / 72 min. / 16mm – Proud nesoucí s sebou srdce a duše, hravé přeskupování zážitků, vzpomínek a představ na cestě překračující čas a prostor.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Distruktur

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (415 metrů)

ValentinskaPraha (482 metrů)

The Emblem HotelPraha (498 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (359 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (447 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (150 m)