UMTrh listopad

UMTrh listopad

Adresa:

Praha 1, Pařížská 30

Termín: 26.11.2016 27.11.2016

26lis - 27lis celý den

Žánr: ostatní akcetrhydesignmóda


Již tradičně se během posledního víkendu v měsíci uskuteční trh s uměním a designem UMTrh, na prostranství před hotelem Intercontinental v Praze. V termínu 26. a 27. listopadu čeká ná návštěvníky trhu několik desítek prodejců zajímavých produktů, kvalitní jídlo ale i kulturní doprovodný program. UMTrh je novým pravidelným trhem v centru města, který vytváří místo pro setkávání obyvatelů Prahy i přijíždějícím turistům.

Pravidelná a oblíbená akce UMTrh, nabízí prostor pro aktivní umělce a designéry, kteří mají zájem vystavovat a prodávat svá díla a produkty široké veřejnosti. UMTrh je unikátní tím, že oživuje prostor v absolutním centru města. Vždy poslední víkend v měsíci, market obsazuje prostor před hotelem Intecontinental na začátku nejdražší pražské ulice, Pařížšké. V kontrastu s luxusními obchody v okolí trhu chce UMTrh návštěvníkům nabídnout kvalitní produkty za příznivé ceny.

K UMTrhu patří také kulturní doprovodný program. Na připraveném podiu pravidelně vystupují hudebníci a jiný umělci. V nabídce ve stáncích je také množství kvalitního street foodu.

UMTrh je nová pravidelná akce, která každý poslední víkend v měsíci oživuje veřejný prostor v centru Prahy. V prostoru před hotelem Intercontinetal nabízí obyvatelům Prahy (a nejen jim) možnost kulturního vyžití, setkávání se s umělci a současně možnost nákupu zajímavých výrobků a uměleckých děl. Pořadatele UMTrhu se při pořádání akce inspirovali v jiných světových metropolích, kde jsou pravidelné akce tohoto druhu normálním doplňkem městského koloritu.

Každý UMTrh má svůj podtitul a dramaturgickou linku. Více informací o UMTrhu lze najít na facebookovém profilu trhu.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce UMTrh listopad

The Emblem HotelPraha (419 metrů)

ValentinskaPraha (456 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (526 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (512 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (520 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 046 m)