Triangl - Vánoční trhy módy a designu v Holešovicích

Triangl - Vánoční trhy módy a designu v Holešovicích

Adresa:

Praha 7, Tusarova 791/31

Termín: 2.12.2016 4.12.2016

2pro - 4pro celý den

Žánr: ostatní akceworkshoppřednáškydesignprohlídkatrhypřehlídkasoutěžvaření


Vánočním Trianglem propojíme tři zajímavé prostory na Praze 7 – Továrna, VNITROBLOCK a MINT market, které se aktivně zapojují do kulturního života v Dolních Holešovicích. Co vás čeká: 2. - 4. prosince vánoční trhy v Továrna a útočiště ve VNITROBLOCK

V Továrně budou navíc recyklační workshopy, soutěž ve skákání gumy, přehlídka Custom Motorbikes, prohlídka Dolních Holešovic, přednášky spojené s revitalizací opuštěných prostor, koncerty kapel působících na Praze 7 a filmové projekce související s udržitelností.

Ve VNITROBLOCKU je celý víkend útočiště pro všechny kreativní duše a spojení milovníků tance, módy, jídla, hudby, divadla a dalších druhů umění a kultury vůbec. Bude zde galerie mladých designérů a showroom lokálních a středoevropských módních značek. 3. prosince MINT market v Pražské tržnici Svěží předvánoční koktejl autorské módy, designu a dobrého jídla. Každou sobotu až do Vánoc v hale 13 od 9 do 18 hodin.

Na MINTu vyřešíte dárky jedním vrzem, dobře se najíte a pokud budete chtít, vyrobíte si vlastní kosmetiku na workshopu s Kosmetika hrou. 4. prosince Sustainability Day - Xmas edition v Pražské tržnici Konzumujte méně, vytvářejte více! Druhý ročník festivalu udržitelného životního stylu nabídne DIY workshopy, výrobu adventních věnců, domácí kosmetiky, raw a veganské cukroví, české tradiční a ekologické produkty a dárky, spoustu jídla, kávy, čaje a DJs!

Součástí programu bude i vaření Disco Soup se Slow Food Youth Network, dokument Before the Flood od 14:00 a 17:00, virtuální realita 360° a pohled na současnou situaci na Arktidě. Přijďte se inspirovat jak oslavit vánoce a nakoupit více udržitelněji!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Triangl - Vánoční...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...