Premiéra hry Eigengrau

Premiéra hry Eigengrau

Adresa:

Praha 1, Ovocný trh 6

Termín: 27.11.2016
Vstupné:

350

27listopad neděle 20:00

Žánr: divadlo


V neděli 27.11.2016 se v Divadle Kolowrat od 20 hodin uskuteční česká premiéra hry Eigengrau od britské autorky Penelope Skinner. Světové premiéry se tato hra dočkala již v roce 2010 v londýnském Bush Theatre v režii Polly Findlay a setkala se s velmi pozitivním ohlasem.

Na česká prkna ji přináší produkce In Spin, z.s. Režie se ujal Alexandr Minajev, který do hlavních rolí obsadil mladé a nadějné herce Šárku Vaculíkovou, Michala Kerna, Aleše Bílíka a Valérii Vasiľovou. Název Eigengrau je označení barvy, kterou vidíme v absolutní tmě. Světlo uvnitř toho, co se nám jeví jako temnota.

Motorem hry je téma „osamocení“ a „hledání se“, vystihující generaci mladých lidí kolem třicítky. Skinnerové hra balancuje na úzkém rozhraní mezi tragickým a směšným. Tragikomika hrdinů vyplývá z bolestného rozporu mezi přijatými módními lifestyle koncepcemi a vrozenou emocionální výbavou.

Ta postavy žene do konfliktních pocitů a situací ohledně lásky, které se nakonec stejně ukazují být po všech stránkách životadárnější, než racionální kalkul.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Premiéra hry Eigengrau

Tyn Yard ResidencePraha (258 metrů)

The Emblem HotelPraha (462 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (566 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (280 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (290 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (592 m)