Florbalisté Bohemians vyzvou doma Ostravu

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 17.11.2016
Vstupné:

50 Kč

17listopad čtvrtek 15:00

Žánr: sportflorbal


Superligový tým FbŠ Bohemians má na programu ve čtvrtek odpoledne další domácí utkání. Tentokrát na své palubovce přivítají zelenobílí hráči soupeře z Ostravy a k vidění bude bitva o velmi důležité body. V rámci 11. kola na sebe narazí týmy, které aktuálně bojují o play-off. A konkrétně klokani mají co napravovat. V posledním utkání totiž předvedli matný výkon a prohráli 5:6 po prodloužení s Libercem. Aktuálně tak okupují 7. příčku a o bod méně je za nimi právě ostravský celek.

Ten v posledním zápase utržil debakl na Chodově 14:1, a pro další výprask si jistě do Prahy nepojede. O to hůř, že se na klokany ze spodních příček tlačí další soupeři, kteří by také rádi nakoukli do play-off. Na druhou stranu již z minulosti víme, že podobný tlak našim hráčům vyhovuje. Pokud podají 100% výkon, nemají se čeho bát. Klokani ovšem v letošní sezóně bojují s celkem velkou marodkou, a ani tentokrát nebudou v kompletní sestavě. Spoléhat ale budou na branky Jakuba Šárky, který od začátku sezóny Bohemians střelecky táhne. Před zápasem mužů bude k vidění zápas žen Bohemians proti Vinohradům.

Ženy aktuálně útočí na třetí příčku v extraligové tabulce, kterou okupuje Chodov a jistě nebudou chtít zaváhat. Za Sokol Vinohrady navíc nastupuje několik hráček, které dříve nastupovaly za náš celek, takže o zápletku mají oba tábory postaráno. Bohemians se opět budou spoléhat na tradičně výbornou kulisu, která je typická pro jejich domácí utkání. Na tribunách Děkanky jsou vítáni všichni malí a velcí fanoušci sportu, pro které je připraven doprovodný program. Čtvrteční program – 17.11. 2016: 15:00 – FbŠ Bohemians vs. Sokol Vinohrady – Extraliga žen 18:00 – FbŠ Bohemians vs. FBC Ostrava – Tipsport Superliga

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Florbalisté Bohemians...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)