Vánoční sportování na Děkance – multisportovní a florbalový kemp pro kluky i holky

Adresa:

Praha 10, Děkanská vinice I. 987/5

Termín: 27.12.2016 30.12.2016

27pro - 30pro celý den

Žánr: sportflorbalběhánípro dětisoutěž


Vánoční prázdniny nemusí nutně znamenat nudu u televize a návštěvy u babiček. Pojď s námi sportovat na příměstské kempy Element! Jsi začínající nebo pokročilý florbalista nebo florbalistka? Chceš trénovat s některými z nejlepších hráčů v České republice na kempu s FbŠ Bohemians? Máme pro tebe příměstský florbalový kemp.

Chceš si užít spoustu legrace, poznat nové kamarády a vyzkoušet si nové sportovní hry? Přijď na multisportovní příměstský kemp, kde na tebe tohle všechno čeká. S námi si každý přijde na své! I tuto zimu se můžeš zlepšovat po boku těch nejlepších - hráči z našich národních reprezentací a týmů nejvyšší soutěže jsou připraveni tě po Vánocích naučit něco ze svého umění. Kromě florbalových tréninků si samozřejmě najdeme čas i na další sporty, hry a všeobecnou přípravu.

Tréninky vedou zkušení trenéři, kteří pod hlavičkou Florbalové školy Bohemians mají na svém kontě nejeden úspěch, a trénink je sestaven tak, aby rozvíjel dovednosti úplných začátečníků i pokročilých hráčů a sportovců. Kemp je tak otevřen všem holkám i klukům nehledě na jejich dosavadní florbalové zkušenosti nebo klubovou příslušnost. Sportovní náplň je připravena denně od 8:00 do 16:00 tak, aby obsahovala kombinaci času stráveného v tělocvičně i venku a čas zbyl i na potřebné občerstvení a odpočinek.

Pro děti od 3 do 6 let bude připraven program speciálně upravený tak, aby rozvíjel všeobecné sportovní dovednosti dítěte. Představovat jej bude především celá řada her, které kombinují běhání, skákání, lezení, šplhání, kopání, házení, chytání a další základy všech sportů. KDY: 27. – 30.12.2016, denně od 8:00 do 16:00 KDE: SH Děkanka (Děkanská vinice I. 987/5) ZA KOLIK: florbalový kemp 1 650 Kč (nebo 450 Kč/den) multisportovní kemp 1 800 Kč (nebo 500 Kč/den) V CENĚ: pronájem sportovišť, svačina, oběd, pití, vstup na laser game/do jump parku Těšíme se na tebe!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční sportování...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)