MUDr. David Frej: Dlouhý život bez nemocí

MUDr. David Frej: Dlouhý život bez nemocí

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 613/18

Termín: 14.11.2016
Vstupné:

100

14listopad pondělí 18:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyseminářpřednáškydiskuzezdarmaknihy


Dne 14.11.2016 proběhne v hotelu Amarilis ve Štěpánské ulici přednáška uznávaného MUDr. Davida Freje pod značkou Ecce Vita, kde se budete moci seznámit s léčbou a prevencí civilizačních nemocí z pohledu lékaře holistické a přírodní medicíny.

MUDr. Frej vám osvětlí praktické tipy, jak si zvýšit vlastní energii, kde se skrývá příčina nemocí, jednoduché detoxikační techniky, jak mít kvalitní spánek, zásady správného stravování a pitného režimu, jak posílit imunitu, chránit se před civilizačními chorobami a dožít se dlouhého věku. Přednáška je založena na dlouholetých lékařských zkušenostech pana Freje, který vystudoval lékařskou fakultu v Praze a zde působil několik let jako internista.

Přírodní medicínu a výživu studoval v Albuquerque v Novém Mexiku (USA), v Rakousku a indické Puně. Ve své praxi se zabývá svým vlastním léčebným systémem, který je založen na propojení léčby zánětu a s ním souvisejících chronických nemocí, biologických rytmů, detoxikace organizmu a výživy. Věnuje se přednáškám, seminářům a ozdravným pobytům, publikuje v mnoha časopisech a vydává své vlastní knihy, jako je například kniha Detoxikace pro dlouhý život nebo Zánět - skrytý zabiják. Přednáška proběhne dne 14.11.2016 v konferenčním sále hotelu Amarilis, Štěpánská 613/18, Praha 1. Začátek je v 18.00 hodin a MUDr. Frej bude přednášet 1,5 hodiny.

Po ukončení přednášky bude možnost diskuze a dotazů k problémům účastníků přednášky. Cena vstupného je 100 Kč a v průběhu přednášky bude zdarma nabízena ochutnávka léčivých bylinných čajů a možnost nákupu produktů EcceVita včetně knih dr. Freje se slevou 20%. Více informací najdete na webu: http://www.eccevita.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce MUDr. David Frej:...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (569 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (587 metrů)

Royal Court HotelPraha (894 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (935 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (642 m)